Asztrológia

2013.07.28. 11:48

Napi horoszkóp - Vasárnap 2013.07.28.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Kellemes nap vár Önre, melyet elsősorban annak köszönhet, hogy nem hagyja, a külvilágból érkező zavaró jelek elrontsák remek hangulatát. Ha egy problémába ütközik, egyszerűen átlép felette, nem hajlandó az energiáit arra pazarolni, hogy megoldja. Ráér foglalkozni a kérdéssel később is, most csak pihenni, szórakozni szeretne. Ne legyen emiatt lelkiismeret-furdalása, megérdemel olyan napokat, amikor a gondokról megfeledkezik, könnyedén veszi az életet.

Bika

04.21-05.21

Nyugodt, kiegyensúlyozott és ezért hálásak a családtagok. Ilyenkor ugyanis tréfálkozik, megértő és legfőképpen nem támaszt elvárásokat velük szemben. Lehet Önnel beszélgetni kényes kérdésekről is és nem veszíti el a fejét, ha nem értenek Önnel egyet. Képes befogadni más véleményt, átgondolni a hallottakat és akár a saját nézőpontját is megváltoztatni. Ritkán ilyen befogadó, ki is használják ezt, de nem bánja.

Ikrek

05.22-06.21

Könnyedén küzd meg a mai napi feladatokkal, kivételesen még élvezi is, hogy van mit csinálnia. Nem szívesen ücsörögne, ugyanis nem szeretne foglalkozni a gondolataival. Úgy érzi, válaszokat úgysem találna a saját problémáira, ezért inkább arra keresi a lehetőségeket, hogy másokét hallgassa meg. Tanulságos beszélgetésekben vesz részt, és ha ezek majd letisztulnak, a saját gondjaira is megoldást találhat.

Rák

06.22-07.22

Bár úgy fest, minden rendben, a valóságban gyötrődik. Nem érzi, hol az a határ, amit még átléphet anélkül, hogy károsodjon. Olyan akadályokba ütközik, amelyeket akár ki is kerülhetne, Ön mégis mindenáron meg akarja mászni. Ehhez azonban lényegesen több energiára lenne szüksége, mint amennyi most Önben rejtőzik. Mérlegeljen, valóban megéri-e a harcot, vagy emelt fővel továbblépni sokkal hasznosabb lenne.

Oroszlán

07.23-08.23

Zavar támad Önben és ennek köszönhetően hajlamos lehet könnyelműen ítélkezni, véleményét úgy megfogalmazni, hogy az bántó a másik fél számára. Ami segítene, ha önmagával kerülne egyensúlyba, ehhez azonban nyugalomra, magányra van szüksége. Vonuljon félre és merüljön el a saját világába. Kapcsoljon ki minden zavaró tényezőt, ne foglalkozzon most mások problémáival, csak saját magára figyeljen.

Szűz

08.24-09.23

Kellemetlen események zavarják meg a nyugalmát. Őrizze meg a nyugalmát, mert csak így van esélye arra, hogy átvészelje a mai napot. Az önfegyelem lehet az igazi fegyver a kezében. Ne adja át az irányítást, a megoldás kulcsa Önnél van, csak meg kell találnia. Ehhez azonban józan ítélőképességre van szüksége. Minél gyorsabban igyekezzen lezárni az ügyet, ha elhúzódik, csak tovább mérgezi a légkört.


[poll id="4"]


Mérleg

09.24-10.23

Megtalálják Ön egy problémával, amelyet nem képes olyan könnyedén fogadni, ahogyan azt máskor teszi. Képtelen átsiklani felette, a máskor megoldásnak látszó válaszokat most elfogadhatatlannak tartja. Valami új úton töri a fejét, ez azonban jelentős energiákat emészt fel. Sokkal hamarabb kimerül, minthogy megnyugtatóan rendezhetné a dolgot és ez csak még idegesebbé teszi. Ha már el kívánja hagyni a járt utat, legalább adjon időt magának az új megtalálására.

Skorpió

10.24-11.22

Krízishelyzet áll elő, legalábbis első pillanatban úgy érzi, most dől össze a világ. Pedig semmi rendkívüli nem történt, csak a szokásos események gyűrűztek be az életébe, bár az tény, egy kicsit több egyszerre, mint amennyit könnyedén képes lenne feldolgozni. A legfontosabb most az, hogy ne másban keresse a hibát, az erejét arra fordítsa, hogy megoldásokat találjon. Tekintse kihívásnak, hogy megőrizve a nyugalmát mindent elsimít.

Nyilas

11.23-12.21

Nem dughatja tovább homokba a fejét, kénytelen lesz színt vallani. Már régóta érezte, hogy ott lapul a feszültség, de nem merte szóba hozni. Mára azonban már annyira elmérgezték a lelkét a kimondatlan szavak, hogy úgy érzi, nincs tovább. Ne indulatból próbálja megoldani, őrizze meg a nyugalmát, legyen belátó, ha valóban közös megegyezésre törekszik. Márpedig végleg lezárni csak akkor tudja, ha mindannyian elégedetten állnak fel az asztaltól

Bak

12.22-01.20

Túl sokat szeretne a mai napon elvégezni, egyedül biztosan nem sikerülhet. Két lehetősége van, egyes munkálatokat elhalasztani vagy segítséget kérni. Egyik sem az erőssége, de most kénytelen lesz választani. Bárhogyan is dönt, elégedett lehet végül. Ha úgy érzi, valami nincs rendben Önnel, ne halogassa tovább orvosa felkeresését, hisz a probléma nem most kezdődött, adott bőven időt szervezetének a regenerálódásra.

Vízöntő

01.21-02.19

Nem úgy alakulnak a dolgai, ahogyan eltervezte. Tudomásul kell vennie, hogy most nem Ön irányít. Azt megteheti, hogy a kényes helyzetekből kimenekül és kerüli a vitákat. Ettől még nem lesz vesztes, csak el kell fogadnia, hogy mások döntenek az Ön sorsáról. Ha mégis marad, akkor azonban nem veszítheti el a fejét, indulatosan nem fogja tudni megoldani a gondokat. Talán ha más szemszögből is megvizsgálná a kérdést, találhat rá választ.

Halak

02.20-03.20

Minden erejére szüksége les ahhoz, hogy a mai napot átvészelje. Bár pihenést tervezett, mégsem úgy alakulnak a dolgok, hogy erre módja nyílna. Kénytelen éber maradni és ez jelentős szellemi munkát kíván Öntől. Abban nem is reménykedhet, hogy csak egy rossz álom az egész, ez bizony egy komoly probléma, amit ráadásul Önnek kell megoldani. Teljesen más szemszögből kell megközelítenie, mint ahogyan az Önnek elfogadható lenne, de csak így nyugodhat meg végül.

Ezek is érdekelhetik