Asztrológia

2015.01.26. 07:33

Napi horoszkóp - 2015. január 26.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. Kos

03.21 – 04.20

A mai napon minden embertársa felé képes barátsággal fordulni. Ezáltal a már meglévő kapcsolatait mélyítheti el, de módjában áll új ismeretségekre is szert tenni, melyek útja során még hasznára válhatnak. Ahol Ön önzetlenül segít, onnan támaszra számíthat akkor, amikor erre szüksége van. A feletteseivel folytatott megbeszélések kellemes légkörben zajlanak, úgy áll fel az asztaltól, mintha csak a barátaival ült volna le pletykálni.

Bika

04.21 – 05.21

A délelőtt úgy telik, ahogy az bármely más szürke hétköznapon elvárható. Nincs különmunka, nincs rendkívüli kiküldetés, csak a tegnapról maradt elintézetlen ügyeit kell feldolgoznia. A délután azonban valami új érzéssel lepi meg. A tegnapi felkavaró beszélgetés következtében gyomrában pillangók repkednek. Eszébe jutnak újra a nagy fogadalmak, a beváltatlan álmok. És csak arra tud gondolni, legalább egyet, csak egyetlen egyet igenis meg kell valósítania.

Ikrek

05.22 – 06.21

A csillagok felerősítik álmodozói énjét. Egyébként is hajlamos elmerengeni, az élet oly nagy kérdéseire megoldást keresni, melyre évszázadok óta nem találták meg a választ. De a mai napon Ön mintha nem is ezen a bolygón létezne, és így nem is e világi kérdéseket kellene megoldania. Minderre természetesen a környezetében élők nem éppen úgy reagálnak, ahogyan azt Ön elfogadhatónak tartaná, pedig most nem Önnek van igaza.

Rák

06.22 - 07.22

A mai nap az útkeresés jegyében telik. Mindez persze történhetne úgy, hogy a külvilág ebből semmit nem is sejt, de Ön képtelen a belső bizonytalanságát leplezni. Úgy érzi, ma mindenkit csak az vezérel, hogy Önben a hibát keresse. Így aztán a legkisebb ellentmondást is provokációnak tekinti és idegesen reagál le már egy apró kis figyelmeztetést is. De már az is gyanúra ad Önnek okot, ha valaki nem mond ellent, így ilyenkor Ön lesz a kezdeményezője a vitának. Biztos ez az Ön útja?


[poll id="4"]


Oroszlán

07.23 - 08.23

Ma annak örül igazán, hogy a hétköznapjai viszonylag egyszerűen és tervezhetően zajlanak. Ha most kellene váltania, nagy döntéseket hoznia, bizony nehezen állna helyt. Most élvezi, hogy a napirendje előre elrendeltetett, felkelés, a család útbaigazítása, és várják a kötelezettségei. Nem kell azon törnie a fejét, mit tegyen meg és mit halasszon el. Örül minden egyértelmű utasításnak, melyek nem igényelnek komoly gondolkodást, csak végre kell hajtania.

Szűz

08.24 - 09.23

Nem csak azt érzi igazi kihívásnak, hogy meghozza a döntéseket, most sokkal inkább élvezi azt, hogy elmerülhet az ezt megelőző munkákban. Aprólékos adatgyűjtés, kutakodás és természetesen a hiteles és objektív források megtalálásában leli a legnagyobb örömét. Olyannyira, hogy bár már mindennek birtokában van, ahhoz, hogy az ügyet lezárja, Ön egyre csak tovább dolgozik azon, hogy valóban helyesen döntsön. Vajon mit leplez ezzel az alaposnak tűnő mérlegeléssel?

Mérleg

09.24 - 10.23

A mai nap örömteli eseményeket tartogat. A munka ég a keze alatt, ennek köszönhetően a légkör is megnyugtatóan hat Önre, mindez a környezetében élőkre is pozitív hatással van. Partnerével kapcsolata kiegyensúlyozott és a romantikus órák meghozták a hatásukat, újra felfedezték egymást. Meghittségük a tágabb családra is átragad, így képesek végre bizalmasan beszélgetni a problémáikról, melynek köszönhetően közelebb kerülnek egymáshoz.

Skorpió

10.24 - 11.22

Ma különösen érzékeny hangulatban ébredt, talán az álmai nyomták rá bélyegüket a közérzetére. Tisztázza magában az érzéseit és világosan tudja megfogalmazni, mit szeretne. Elérkezettnek látja az idejét, hogy a párjával is őszintén beszélgessen kapcsolatukról, az elmúlt idők nehézségeiről. Játsszon nyílt lapokkal, tárja fel világosan, mit érez magában, mik az elvárásai, és azokból ne engedjen. Most úgy tudja ezt megfogalmazni, hogy nem lesz belőle sértődés.

Nyilas

11.23 - 12.21

AA mai napon kisugárzásával mindenkit képes elvarázsolni. Így mostanra időzítsen fontos megbeszéléseket még akkor is, ha nem készült fel vagy bizonytalan a kimenetelben. Nem tud hibázni olyan ügyekben, amikor mások véleményével kell megütköznie, és különösen sikeres lehet akkor, ha az Ön érdekei ellentétben állnak tárgyalópartnerei céljaival. Ne hagyja hát veszni a mai napot, használja ki vonzerejét.

Bak

12.22 – 01.20

Kicsit mérsékelje a siker iránt érzett étvágyát. Az nem baj, hogy a kitűzött céljai felé elszántan halad, következetesen és kitartóan lépdel az úton. De ha mindeközben elveszíti a szeme elől a lényeget, akkor sosem fog révbe érni. Álljon meg néha és nézzen vissza az eddig elért eredményekre. Ez nem csak azért lényeges, hogy értékelhesse a tetteit, de így megpihenve lelke és teste feltöltődik energiával és új lendülettel.

Vízöntő

01.20 – 02.19

A mai napon senki nem képes megálljt parancsolni Önnek. Annyi életerő szorult Önbe, hogy a környezetében élők csak kapkodják a fejüket, ahogy sorra zárja le a nyitott kérdéseket. Az új megbízások pillanatokon belül elintéződnek, de a régóta tologatott ügyek végére is pont kerül. A sikerélmény hamar átragad rájuk, így segítőkre talál, mely még hatékonyabbá teszi. Otthon azonban ne várja el, hogy ugyanúgy a keze alá dolgozzanak, mert hamar csalódás érheti.

Halak

02.20 - 03.20

Ma csupa olyan dologra vágyik, amit nem érhet el, nem kaphat meg. Bár ezen óhajai a nap folyamán folyamatosan változnak, úgy érzi, mindet meg kell szereznie, így olyan kockázatokat is bevállal, melyek a környezetét is meglepik. Nem szabad elfelejtenie, hogy az elérhetetlen utáni vágyakozás érzése mindig sokkal erősebb, mint maga a megszerzés során érzett elégedettség. Ne veszítse hát el a józan ítélőképességét.

Ezek is érdekelhetik