boon-sportoldal

2008.04.06. 16:21

Krosnó – Miskolc: lefújva!

<p>Krosnó - Egy órával később szerették volna a hazai rendezők elkezdeni a salakmotoros lengyel II. liga nyitófordulójában a KSM Krosno – Speedway Miskolc meccset, ám a találkozó 16 órakor sem startolt el…</p>

,,Tagadhatatlan, hogy megviselt volt a pálya az elmúlt napok esős időjárása miatt. Tagadhatatlan, hogy dolgozgattak a hazaiak azon, hogy legyen verseny… Ám a vezetőbíró úgy döntött, hogy nem lesz meccs. Úgy érzem nem merte bevállalni a találkozó megrendezését annak ellenére sem, hogy tulajdonképpen mind a két csapat meccselt volna – nyilatkozta a Borsod Online-nak a helyszínen tartózkodó Gáborjányi Attila, a Speedway Miskolc technikai vezetője. ,,Hozzáteszem: nem tudom, hogy mi alapján döntött igazán úgy a vezetőbíró, hogy nem lesz verseny, mert mi a Népkertben még mostohább körülményeket is legyőzve csináltunk meccseket. Megértem a dühös miskolci fanatikusok dühét, hiszen pénzt és időt nem sajnálva közel százan vannak itt Lengyelországban és megfosztották őket egy sportélménytől. Egyelőre nem tudjuk, hogy mikor lesz pótolva a találkozó.”

Kapcsolódó anyagok:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!