boon-sportoldal

2008.05.25. 20:25

A Felsőzsolca nyerni tudott

<p>A labdarúgó NB III Mátra csoportjában mindhárom borsodi együttes vsárnap lépett pályára. A 27. fordulóban a Felsőzsolca nyerni tudott, az Ózd és a Putnok kikapott.</p>

Felsőzsolca VSE – Tiszafüredi VSE 3-2 (2-2)
Felsőzsolca, 150 néző, v.: Gergely S.
Felsőzsolca VSE: Vass – Simon, Haraszkó, Tóth T., Lippai, Palánkai, Sramkó, Gacsal, Boros, Sztraka, Tocsev (Polyák). Edző: Bodnár József.
Tiszafüredi VSE: Ulviczi – Gácsi, Ökrös, Földi, Dorcsák, Pelles, Ondó, Horváth S., Ivitz (Berkes), Balla, Dajka (Bozsó). Edző: Csillag László.
G.: Tóth T., Gacsal, Tocsev, ill. Ondó, Horváth S. Jók: az egész csapat, ill. senki.
Bodnár József: – Fiatal csapatom a gyereknapon végre felnőtt az NB III szintjéhez.
Csillag László: – Nagyképű, fegyelmezetlen játékunkkal nem tudtuk ellensúlyozni az ellenfél lelkesedését.

Ózdi FC – Dunakeszi VSE 2-5 (1-1)
Ózd, 200 néző, v.: Tóth P.
Ózdi FC: Dávid (Csák) – Lukács, Bakos, Tóth K., Juhász Cs., Zimmermann, Ligeti, Konyha, Jeferson (Nagy Á.), Budai, Al-Mohamed (Rosta Junior). Edző: Albert Csaba.
Dunakeszi VSE: Babarczy – Gyetván A., Stolz, Csitári, Kovacsik, Klement, Duba, Kiss R., Madar, Lőrincz (Gyetván Cs.), Dizmatsek. Edző: Lőrincz László.
G.: Duba (öngól), Zimmermann (11-esből), ill. Lőrincz (3), Dizmatsek, Kiss R.
Kiállítva: Tóth K. (70.). Jók: senki, ill. Lőrincz, Dizmatsek, Madar.
Albert Csaba: – Én kérek elnézést a közönségtől, azoknak a labdarúgóknak a nevében, akik ilyen hozzáállást tanúsítottak a mérkőzésen. Az ózdi foci szégyene volt ez a 90 perc.
Lőrincz László: – Sajnálnám, hogy ha az Ózd kiesne az NB III-ból, ez a létesítmény, ez a város és a klub hagyományai nem ezt érdemelnék. A mai teljesítményhez gratulálok a csapatomnak.

Gyöngyösi AK – Putnok VSE 1-0 (0-0)
Gyöngyös, 200 néző, v.: Hornyák.
Gyöngyösi AK: Gömöri – Pintér, Nagy Á. (Sajtos), Kovács, Tóth, Tari, Tatár (Barta), Takács, Molnár (Szabó M.), Balogh, Kiss. Edző: Majzik Zoltán.
Putnoki VSE: Varsányi – Szabó S., Márkus, Nagy Cs., Bányász, Buku, Sándor, Gál, Sipos (Füleki), Sápi (Lázár), Darai (Mészáros). Edző: Koszta Péter.
G.: Sajtos. Jók: Pintér, Kovács, Tari, Takács, Balogh, ill. Gál, Sápi.
Majzik Zoltán: – Nagyszerű csapat ellen, egy jó mérkőzésen, újból a hajrában elért góllal tudtunk nyerni.
Koszta Péter: – Gólokkal kellett volna nyerni, öt ziccert elhibáztunk, a Gyöngyös a végén pedig büntetett. Gratulálok nekik.

További eredmények

Balassagyarmat – Salgótarján 2-0
Újpest tartalék – Eger 1-1
Tura – RAFC 0-0
Veresegyház – Jászapáti 3-1
MTK tartalék – Maglód: május 28.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!