Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.08. 18:27

Ezúttal Gábornak kedvezett a szerencse

<p>Balogh Gábor (22) ongai olvasónk lett a szombati nyertese a Borsod Online Adventi nyereményjátékának. Jutalma egy MP3-as lejátszó.</p>

- Nagyon meglepődtem, amikor felhívtak azzal, hogy nyertem - mondta Gábor. - Két éve már, hogy próbálkozom a karácsony előtti játékkal, de még nem sikerült ajándékhoz jutnom. Nagyon örültem persze, mert nincs még MP3-as lejátszóm, bár régen nézegetem már az üzletekben, mert nagyon szerettem volna. Láttam a BOON-on, hogy ezt lehet nyerni, gondoltam, megpróbálom, hátha szerencsével járok.
És így is lett. Az azonban előfordulhat, hogy nem is Gábor fogja használni a lejátszót.

Úgyis elkéri

- A nővérem, aki 24 éves és zenebolond, úgyis elkéri majd - magyarázza.
Aztán megtudjuk azt is: Gábor a Miskolci Egyetem hallgatója, és ha végez, programozó matematikus lesz. A Boon-t öt éve ismeri, mindennap megnézi, hogy tájékozódjon a legfrissebb eseményekről. Szinte minden érdekli, elsősorban a politikai híreket böngészi át. Szívesen nézi a képsorozatokat és videókat is, főleg, ha hétvégén buliban volt, mert akkor magát is fölfedezi egy-egy buliban készült fotón. Gábor más boon-os nyereményjátékon is szerencsét próbált már, két éve például koncertjegyet nyert, aminek szintén nagyon örült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!