Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.05.31. 21:22

Autót kaptak a rendőrségtől fúlókércsi polgárőrök

<p>Fúlókércs - Újabb gépkocsival gyarapodott a polgárőrök gépjármű állománya megyénkben pénteken.</p>

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője ugyanis 1 db VW Golf típusú személygépjárművet adományozott Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Szövetségnek.

A személygépjármű átadáson elhangzott: a tavalyi és az idei évben minden eddiginél több közös akciót, ellenőrzést és megelőző munkát hajtottak végre közösen a polgárőrök és a rendőrök. Az ünnepélyes átadáson dr. Mecser Tamás ezredes mb. megyei főkapitány megköszönte a polgárőrök áldozatos munkáját, amit a megye közbiztonsági, közlekedési helyzetének javítása, a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, a lakosság szubjektív biztonságérzetének növelése érdekében kifejtettek és kifejtenek. A polgárőrök részéről Szakos István, a Bűnmegelőzési és Határrendészeti Bizottság Elnöke az átvett gépjárművet Fúlókércs polgármesterének,dr. Zoltai Lászlónak adta át, aki egyben helyi Polgárőr Egyesület Elnöke is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!