Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.06.21. 14:02

Hatodszor is: Miskolctapolcai Nyár

<p>Miskolc,&nbsp;Miskolctapolca -&nbsp;A Művészetek Háza az idei nyárra is „kiköltözik” Miskolctapolcára, július 7. és augusztus 13. között az Akropolisz Szabadtéri Színpadra, ahol csütörtök esténként a felnőtteknek, szombat délutánonként pedig a gyermekeknek és kísérőikenk kínálnak könnyed, szórakoztató, változatos, de ígéret szerint nívós előadásokat.</p>

A jegyárak 4 éve változatlanok, a Miskolc Kártyával rendelkezők, illetve a miskolctapolcaiak számára lakcímkártyájuk felmutatása mellett 20 százalék kedvezményt biztosítanak. Ugyanekkora kedvezmény illeti meg mindazokat, akik valamennyi előadásra úgymond bérletet váltanak. A gyermekelőadásokra egységesen 600 forint a belépő. Eső esetén egy óra csúszással a Művészetek Házában tartják meg a produkciókat. (Az aktuális tapolcai időjárásról a jegyeken feltüntetett telefonszámon ajánlott érdeklődni.)

A szervezők a keddi sajtótájékoztatón hangsúlyozták: külön köszönet illeti meg a görög katolikus egyházat, amiért rendelkezésükre bocsátotják a tulajdonukat képező Akropoliszt.

Miskolctapolcai Nyár: szűkült a keret

A Miskolctapolcai Nyárra biztosított költségvetési keret tavaly 3,1 millió forint volt, az idén 2,4 millió forint jutott rá. Emiatt egyáltalán idén elmarad a programból a Promenád.

ÉM-SZK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!