Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.07.02. 13:06

Akik sokat tettek Hidasnémetiért

Hidasnémeti - Hidasnémeti önkormányzata minden évben szeretné megköszöni a településért végzett áldozatos és önkéntes munkát, ezért a község lakóinak javaslata alapján Hidasnémetiért Díjakat adományoz.

Hidasnémeti - Hidasnémeti önkormányzata minden évben szeretné megköszöni a településért végzett áldozatos és önkéntes munkát, ezért a község lakóinak javaslata alapján Hidasnémetiért Díjakat adományoz. Ez évben is a Hidasi Napokon, azaz június 17-én ünnepélyes keretek között adta át az elismeréseket dr. Ódor Ferenc Abaúj országgyűlési képviselője, Tóthné Kotány Beáta körjegyző és Becse Csaba polgármester. A díjátadásnak Felegyi Pál és Kovács István szekér- és kocsimodell-készítők kiállítása, valamint a Hidasnémeti Gála adott méltó keretet.

- ÉM -

A díjazottak:

„Hidasnémetiért a Közszolgálatban”: Bene Tibor   

„Hidasnémeti Közoktatásáért”: Petró Istvánné

„Hidasnémeti Közművelődéséért”: a HNT Sound együttes (tagjai: Bortnyákné Urbán Hajnalka, Oravecz Jánosné, Técsyné Almási Edit, Tóth István)

„Hidasnémeti Sportjáért”: Bóni Tamás

„Hidasnémetiért a Tanulmányi Munkában”: Ifj. Varga Tibor

„Hidasnémeti Sportjáért” ifjúsági kategóriában: Kovács Péter

„Hidasnémeti Közművelődéséért” ifjúsági kategóriában: Fási Vivien és Váradi Anna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!