Rétközberencs

2024.05.16. 09:15

Emberölés történt Rétközberencsen (videó)

A szabolcsi rendőrök az áldozat eltűnéséről tett bejelentést követő három órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

Szon.hu

Forrás: rendőrség

Egy rétközberencsi 17 éves fiú eltűnéséről tett bejelentést a rendőrségre egyik családtagja 2024. május 14-én. A rokon elmondta, hogy a fiú előző nap délután fodrászhoz ment, ahonnan nem tért haza, és azóta nem tudnak a hollétéről. A dombrádi körzeti megbízott rendőrök haladéktalanul adatgyűjtésbe kezdtek, és megállapították, hogy a fiú 14-én nem ment iskolába, valamint hogy utoljára a 21 éves H. D. dombrádi férfi társaságában látták. H. D. elszámoltatásakor a rendőrök kérdésére elmondta, hogy 13-án este Rétközberencs külterületén előzetes szóváltás után egy karóval bántalmazta a 17 éves fiút, akit eszméletlen állapotban a sorsára hagyott, miután elvette tőle a mobiltelefonját és a cipőjét. A rendőrök a H. D. által megadott helyen holtan találtak rá az áldozatra.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai emberölés bűntettének megalapozott gyanújával állították elő H. D.-t, kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását - közölte a rendőrség.    

Forrás: rendőrség

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában