Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.07.03. 13:55

Együtt ünnepeltek a hidasiak

Hidasnémeti - Sport, autók, zene, szórakozás. Minden együtt volt a Hidasi Napokon.

Hidasnémeti - Sport, autók, zene, szórakozás. Minden együtt volt a Hidasi Napokon.Visszahozta a régi falunapok hangulatát az idei Hidasi Napok - Felvidéki Fesztivál rendezvény. Sok-sok önkéntes munkájának köszönhetően, színes programok várták az érdeklődőket.

Június 18-án, szombaton reggel a HVSC sportpályán meghívásos labdarúgótornákkal vette kezdetét a fesztivál második napja. Délután házi járgányok felvonulása és ügyességi versenye, továbbá rallyautós bemutató csalogatta ki a nézőket a sportpálya és a vasútállomás lezárt környékére. Később helyi amatőr előadók, környékbeli és határon túli fellépők énekeltek, táncoltak, jókedvre derítve a közönséget.

Szórakoztak

Este a Bagi – Nacsa humoristapáros műsora nyújtott felhőtlen szórakozást a közönségnek, majd az autós ügyességi verseny eredményhirdetése és tombolasorsolás fokozta az izgalmakat. Ezek után két, a községben rendkívül népszerű együttes adott koncertet: a gönci Crossroad és a településen működő HNT Sound. Az est sztárvendége, Komonyi Zsuzsi táncdalénekes volt.

Azonban kétségtelen, hogy a Felvidéki Fesztiválon a járművek voltak a főszereplők. Többek között a rallyautók, hiszen pilótáik bemutatót tartottak, így Velenczei Ádám RTE versenyző Mitsubishi Lancer EVO IX. versenyautójával, mellette az ORB I és II osztályát és a Rallyspintet is képviselték versenyzők, akik szintén bemutat tartottak. A gumifüstölés után Farkas László navigátor ismertette meg a sportot az érdeklődőkkel.

ÉM- Németh Zoltán, Kalász István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!