Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.08.09. 13:00

"Tapolcai Vasárnap"

Miskolc, Miskolctapolca - Ebben az évben immár második alkalommal sikerült társadalmi munkában rendezvényt szervezni Miskolc város területén.

Miskolc, Miskolctapolca - Ebben az évben immár második alkalommal sikerült társadalmi munkában rendezvényt szervezni Miskolc város területén. Az első a perecesi Lecsófesztivál, a második pedig az elmúlt hétvégén a Tapolcai Vasárnap című rendezvény volt. Mind két rendezvény alapja az Észak- Magyarország által működtett Agora levelező fóruma. Ez a fórum mára már közösségé kovácsolódott össze, hiszen az első hívó szóra, szinte mindenki a lehetősége szerint, de részt vett a rendezvények szervezésében, lebonyolításban.

A társadalmi összefogásnak köszönhetően vált sikeressé a Tapolcai Vasárnap című családi versenynap, ahol végre a gyermekek, felnőttek egyaránt versenyezhettek, szórakozhattak, kikapcsolódhattak. Nagyon sokan jöttek el, vidám, jó hangulatban zajlottak az események, amíg a vihar véget nem vetett, ennek a szép napnak.

Kanyog Miklós

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!