Borsod-Abaúj-Zemplén

2011.09.06. 18:12

Figyelem! Változik a 19, 29-es járatok Újgyőri főtér irányú Vasgyár megállóhelye

Miskolc - A 19-es, és 29-es járatok Újgyőri főtér irányú Vasgyár megállóhelye szeptember 7-én reggel 7 órától visszakerül az eredeti helyére a Lónyai M. utcára (a 21-es járatok belváros irányú Vasgyár megállóhelyről).

Miskolc - A 19-es, és 29-es járatok Újgyőri főtér irányú Vasgyár megállóhelye szeptember 7-én reggel 7 órától visszakerül az eredeti helyére a Lónyai M. utcára (a 21-es járatok belváros irányú Vasgyár megállóhelyről). Az autóbusz járatok ismét a Kerpely A. u. - Glanzer M. u. - Lónyai M. utca útvonalon közlekednek, valamint felhívjuk a közúton közlekedők figyelmét, hogy a Kerpely Antal utca újra egyirányú lesz.

Változás a garantáltan alacsonypadlós járatok közlekedésében szeptember 8-án

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy 2011. szeptember 8-án a 22-es, 31-es és 32-es járatokon a menetrendben közzétett garantáltan alacsonypadlós járatok helyett a meghirdetett járatok utáni indulásban közlekednek alacsonypadlós autóbuszok utasszámlálás miatt.

Miskolc Városi Közlekedési Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!