Borsod-Abaúj-Zemplén

2012.01.07. 11:07

Ez történt pénteken Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Nézze meg mi minden történt Miskolcon és Borsod-Abaúj-Zemplén megye más településein pénteken!

Nézze meg mi minden történt Miskolcon és Borsod-Abaúj-Zemplén megye más településein pénteken!

3612. sz. út. Tiszalúc-Tiszadob között a 6+855 és a 7+070 km között a komp nem üzemel az alacsony vízállás miatt. Teljes útzár! Lezárva: 2012-01-04 06:55 KOMP ÜZEMEL 2012-01-06 07:40

Miskolc - Nyilvánosak a keretszámok. Szeptemberben mindössze 100 jogászhallgatót vesznek föl országszerte.

A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettõs a 29. helyen végzett a Dakar elsõ igazi szakaszán, amely immár dûnék között zajlott Chilecito és Fiambalá között. Az Opel Dakar Team kettőse rendkívüli módon élvezte a száguldást, hiszen a pilóta a homokdombok között érzi igazán otthon magát – hát még mennyire otthon érezte volna magát, ha nem áll le megint az autója?!

Miskolc - Pénteken csökken a felhőzet, a felhőátvonulásokból elszórtan fordulhat elő zápor, graupel-zápor, vagy hózápor. Az északnyugati szél erős lesz, sőt a Dunántúlon és a főváros térségében viharos lökésekre készülhetünk, néhol 90-100km/h-s lökések is előfordulhatnak!

Tiszanagyfalu - Teljesen lezárták a 38-as főutat pénteken reggel, amikor három gépjármű ütközött egymással, és ketten megsérültek Tiszanagyfalu közelében.

Miskolc - A Magyar Közút Nonprofit Zrt többek között arról tájékoztatott, hogy az alacsony vízállás miatt Tiszalúc és Tiszadob között korábban nem üzemelő komp péntektől ismét jár. A részletek!

Miskolc - Lényeges változás állt be a Látványtár jövőjével kapcsolatban - tudatta Barna György műgyűjtő-tulajdonos. Néhány napja ugyanis Miskolc polgármestere, Dr. Kriza Ákos egy merőben új fordulattal állt elő és az érdemi tárgyalását reménmyét villantotta fel.

Miskolc - ÁSZ-jelentés és 1,2 milliárdos kormányzati támogatás Miskolcnak - ebben a két témában tartott pénteken sajtótájékoztatót dr. Kriza Ákos polgármester és dr. Zsiga Marcell alpolgármester, országgyűlési képviselő.

Kazincbarcika - Az újév első kiállítása egy igazi különlegességet hozott a város életébe, a most megnyílt tárlat ugyanis nemcsak az év, de a kiállító művész számára is az első volt. Az első bemutatkozás, a képzőművészet területén. Litwin József ugyanis ismerős lehet sokak számára, ha neve nem is, de munkái mindenképp. Miskolc fő utcájának és több díszterének utcabútorai az ő keze munkáját dicsérik.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat által adott előrejelzés  és tájékoztatás alapján a katasztrófavédelem felhívja a lakosság figyelmét a pénteken  és a hétvégén várható viharos időjárásra.

A szélvihar esetén követendő magatartási szabályok érdemes betartanunk a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján található információk alapján.

Miskolc - Miskolc városát 2012. január 06-ig, Vízkeresztig díszítették az adventi, karácsonyi ünnepi fények. A kézi vezérléssel szabályozható füzérek, elemek a mai napon már nem világítanak a belvárosban. Az elemek leszerelése ma kezdődött.

Miskolc, Onga, Debrecen - Pénteken mégsem született jogerős ítélet a volt közgyűlési alelnök és az ongai polgármester büntetőügyében a Debreceni Ítélőtáblán.

Miskolc - Márciusban kezdődnek a Diósgyőri vár rekonstrukciós munkálatai - tudta meg a Borsod Online.

Miskolc - „A Fidesz miatt kerültünk bajba, de ők szokás szerint másra mutogatnak!”

Miskolc - Akik tavaly egy évre váltották meg a Miskolc Kártyát, azok most rosszul jártak.

Miskolc - A nyolcadikosok javában készülnek a központi, írásbeli felvételire.

Miskolc - A csütörtökön megjelent „Több százan segély nélkül” című cikkünkre Dobos Tímea, az önkormányzat szóvivője reagált.

Miskolc,012. január 6., péntek (MTI) - Havazott a Bükkben, ezért újfent használhatók a bánkúti sípályák, szombaton két felvonót helyeznek üzembe.

Kazincbarcika – Négy napot kellett várni az új esztendőben az első barcikai babára.

Tiszapalkonya, Tiszaújváros - Január 4-én egy helyi férfi tett bejelentést a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra, miszerint eltulajdonítottak egy villanymotort a Tiszapalkonya külterületén lévő telephelyéről. A bejelentő közölte továbbá, hogy az ellopott szerszámgépet meg is találta a helyi MÉH telepen, mivel azt a nap folyamán már értékesítették.

Kistokaj, Mályi, Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt pénteken délután a hármas számú főúton a kistokaji elágazás közelében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!