Borsod-Abaúj-Zemplén

2012.10.04. 12:36

Fekete csoda az őszi találkozón

Miskolc - Szombaton sikeresen lezajlott a Miskolci Suzuki Club őszi találkozója. A hirtelen lehűlés sem tartotta vissza a vidám kis társaságot attól, hogy idén már második alkalommal felforgassa a Csanyikot.

Miskolc - Szombaton sikeresen lezajlott a Miskolci Suzuki Club őszi találkozója. A hirtelen lehűlés sem tartotta vissza a vidám kis társaságot attól, hogy idén már második alkalommal felforgassa a Csanyikot. Szívmelengető látvány együtt látni ezeket az autókat, a tulajdonosok jókedve pedig délutánra még a napsütést is meghozta. Tíz óra után néhány perccel egy pillanatra megállt mindenki. A pálya mellé Kordkovits Tamás irányításával, lassan, méltóságteljesen begördült egy Suzuki Kizashi. A fekete csodával minden kilátogató megtehetett egy kört a hegyek ölelésében, ami sok embernek páratlan élmény volt, függetlenül attól, hogy sofőrként vagy utasként utazhatott a luxus autóban.

Az autó megcsodálására nem sok idő jutott, ugyanis „kézről-kézre” járt, mindenki igyekezett kipróbálni. Eközben elkezdődtek a vetélkedők az értékes nyereményekért. A klub vezetőségétől már megszokott profi szervezéssel gördülékenyen zajlottak az események. A népes nézőközönség örömére a versenyzők nem kímélték a gumiabroncsaikat, szem nem maradt szárazon a nevetéstől. Akinek az ügyességi feladat rosszabbul sikerült még bizonyíthatott a „vak szlalomban” vagy a teszt kitöltésével húzhatta feljebb pontjait. A szponzoroknak hála a díjazásban részesültek nagyszerű ajándékokat kaptak, az asztalok pedig roskadoztak az ételtől- italtól. A Suzuki Club Miskolc reméli, hogy mindenki jól érezte magát és szeretettel várja azokat akik szeretnének egy összetartó csapathoz tartozni.

- Varga Judit – Suzuki Club Miskolc -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!