Budapest hírei

2012.02.12. 11:53

Műkorcsolya ob - Markóé és Chiappáé az aranyérem

Budapest, 2012. február 12., vasárnap (MTI) - Markó Márton és Chelsea-Rose Chiappa szerezte meg az aranyérmet férfi és női egyéniben szombaton a Gyakorló Jégcsarnokban zajló műkorcsolya országos bajnokságon.

Budapest, 2012. február 12., vasárnap (MTI) - Markó Márton és Chelsea-Rose Chiappa szerezte meg az aranyérmet férfi és női egyéniben szombaton a Gyakorló Jégcsarnokban zajló műkorcsolya országos bajnokságon.A szövetség tájékoztatása szerint a kétfős férfi mezőnyben a pénteki rövidprogram még Forgó Kristófnak sikerült jobban, de a szombati körben a Vasas fiatal versenyzője, Markó ledolgozta közel egypontos hátrányát, s nyerte első felnőtt bajnoki címét.

A nők versenyében is Vasas-siker született: Chiappa mind a rövidprogramban, mind a kűrben a legjobbnak bizonyult a háromfős mezőnyben.

Vasárnap a jégtáncosoknál avatnak bajnokot, a felnőtt mezőnyben a Nagy Zsuzsanna, Fejes Máté duó áll az élen a rövidprogram után.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!