Budapest - V. kerület

2011.04.12. 14:58

WAMP Redesign Budapesten az Erzsébet téren

<p>Itt a tavasz, a jó idő, így a WAMP újra a szabad ég alá költözik. Ezen a vasárnapon az Erzsébet téren várnak mindenkit, akik a szép időben egy kiadós design sétára vágynak.</p>

Ökoszekció a WAMP-on! Reciklálj biciklit! Áprilisban extra standokon kapható minden, ami redesign: a bicikligumiból készült övtől a képregénytárcán át a régi porcelánokból készült ékszerig – csupa olyan tárgy, ami elmés újragondolás után nyerte el mai formáját.
  
Még több zöld gondolat, még több tavasz, még több bicikli -  kerékpáros tervezők, kerékpárok, kiegészítők reflektorfényben! Készülj tiptop kiegészítőkkel, és biztosan nem jössz zavarba, ha elkap egy szeszélyes áprilisi zápor, vagy ha a rend őrei érdeklődnek a csengőd hogylétéről.

Változatos programok és sok-sok design cucc a budapesti WAMP-on 

Még több bringa: biciklibizsu-készítés! A BAD (Bicycle Art Design) csapata workshopot tart, ahol bárki kipróbálhatja, mi történik, ha a helyszínen lévő bicikliket reciklálja, és darabjait kiegészítők formájában éleszti újjá. A késztermékek hazavihetők.
  
A hónap designere
A hónap designere is a redesign jegyében alkot: Fatér Mária, az Mlamp alapítója újrahasznosított lámpákat tervez. A lámpa vázát fejre állított porceláncsészék, teáskannák alkotják, de természetesen lehet akár Walt Disney-figura is; a lényeg, hogy a lámpák játékos formában idézzék a boldog békeidők hangulatát. Az alig másfél éve futó lámpaműhely nemrég az Európa Tanács egyik épületét díszítette fel Brüsszelben a magyar EU-elnökség örömére.
 

Gasztro
A szabadtér ellenére is folytatódik a gasztro-orgia, az Erzsébet tér árnyas részein áprilisban is roskadoznak majd az asztalok mindennel, mi szem-szájnak ingere.
Bringa-gasztró: a kiegészítők mellett a szellemes nevű Kétker-Étkem biciklis ételfutár csapat jelentkezik sok-sok finomsággal.
  
Programok
A legkissebbeknek a szentendrei Családi ház alkotóműhelye tart újrahasznosító kézműveskedést. Öko-design műhellyel várják a gyerekeket egész nap, így a szülőknek nyugodtan lehet nézelődni a vásáron.

Marie Claire stílustanácsadás

Túl nagy a választék, hirtelen nem is tudja, hogy mihez is kapjon? Keresse a Marie Claire magazin standját, és a kérje a stylist segítségét. Stílustanácsadás, személyre szabottan.

Matyó Design
"Láttunk és tanultunk még ezer  csodát: tiszta udvart, rendes házat, alacsonyan szálló fecskét és  magasan ülő templomtornyot. És láttunk asszonyokat, akik most nektek  hímzik a matyó mintákat. Díszítse ruhatáratokat épp annyira egy-egy  darab, mint ahogy a mi életünket aranyozza be a matyóföldi Tard!"  Örülünk, hogy a Matyó Design-nak hála a hagyományos magyar motívumok visszakanyarognak a mindennapjainkba.


Lomography a WAMP-on
Sok szeretettel várnak a Lomography Analóg Sarokba, ahol megismerkedhet a filmes fotózás világával, kipróbálhatja, hogy mit tud egy 360°-os panoráma gép, mit lát egy Diana objektívén keresztül, mennyire halszem a halszem.

2011. április 17. Budapest, V. kerület, Erzsébet tér - 11.00 - 19.00

Forrás: wamp.hu


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!