Budapest - XXI. kerület

2011.04.08. 16:26

Munkavégzések a csepeli gerincúton

<p>A Szabadkikötő út- Corvin út csomópontjában továbbra is folyamatban van a távközlési, elektromos és közvilágítási hálózatok kiváltása. Építik a csapadékcsatornát és az útszegélyt, valamint ideiglenes iparvágányokat helyeznek el ezen a szakaszon.</p>

A Kossuth Lajos utcai kereszteződésnél  vízvezetéket érintő munkákra kell számítani, a Karácsony Sándor és Betű  utca között a Magyar utcánál csatornaépítés zajlik.
 A Budafoki útnál földmunkák,  tükörkészítés, szegélyépítés és gázvezeték kiváltás folyik. A Posztógyár utcánál aszfaltoznak, a Karácsony Sándor utcában gázvezetéket építenek.
Folyik az április 4-én lezárt útszakasz átépítése (II. Rákóczi Ferenc út- Betű utca csomópontja) és a HÉV műtárgyé is.
A HÉVet, a Betű utcai csomópontot, az  iparvágányt és a Kossuth Lajos utcát érintő munkálatok folyamatos  hétvégi munkavégzéssel járnak. 

Forgalomtechnikai változások Csepelen

Április 9-én, szombaton a csepeli  központ felé tartók részére a Kossuth Lajos utca szélső sávja lezárásra  kerül a Corvin út és a benzinkút bejárata között.
Április 10-én, vasárnap a Kossuth Lajos  utca átvágásával kell számolniuk az arra közlekedőknek. Ebben az  időszakban csak a két szélső sáv járható majd.
Április 16-17-én a központ felől érkezők szélső sávjának lezárása történik.
A Szabadkikötő úton az aszfaltozási munkák befejeződnek, visszaáll az eredeti sávkiosztás rendje.
Április 9-től a Szabadkikötő útról a  Petróleum utca felé a jobbra kanyarodás lehetősége megszűnik, a Corvin  úti csomópontban lehet majd jobbra kanyarodni.
A Karácsony Sándor utcában a gázvezeték építése miatti útszűkület megszűnt, immáron mindkét irány számára használható az út.


Forrás: csepel.hu/Kitzinger Adrienn



 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!