Bulvár, celeb

2010.10.28. 17:48

Mariah Carey kisbabát vár

<p>A dús idomú énekesnő többhónapnyi titkolózás után végre bejelentette: útban van az első bébi.</p>

A 41 éves popsztár egy tévéshow-ban jelentette be a nagy hírt, és azt, hogy a férje, Nick Cannon is legalább annyira várja a csöppséget, mint ő maga. "Igen, várandósak vagyunk" - fogalmazott. "Hosszú utat tettünk meg idáig, s mindenképp meg akartam védeni a magánéletem ezen részét" - tette hozzá magyarázatként, majd közölte, hogy a kicsi szüeltésének várható időpontjáról nem óhajt nyilatkozni.

Két éve nem sikerült

A 30 esztendős kispapa szerint nincs nagyobb ajándék a világon egy gyermeknél. "Már az első naptól kezdve gondolkodunk neveken, és szeretnénk, ha mindegyiket fölhasználni..." - sejtelmeskedett.

Két éve járta be a bulvársajtót a szomorú hír, hogy Mariah elvetélt. Erről is beszélt a műsorban. "Mindketten sokként éltük meg azt az időszakot, és megjártuk a poklok poklát. Nem is lehet megfogalmazni, pontosan mit éreztünk akkor. Nagyon nehéz volt" - mesélte könnyekkel küszködve az énekesnő, akinek férje szerint a borzalom még jobban megerősítette a kapcsolatukat. "Csodálom, amiért képes volt mosolyogva pózolni a kamerák kereszttüzében, miközben éjszakáról éjszakára álomba sírta magát" - mondta Nick.

Az úton lévő jövevény egyébként állítólag természetes úton fogant, és még nem tudni a nemét.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!