Bulvár, celeb

2010.12.04. 15:37

Visszasírja feleségét a megcsalt Németh Kristóf

<p>Németh Kristófban nem fogalmazódott meg a válás gondolata. A Barátok közt sztárja nem tartja kizártnak, hogy egyszer újra egy párt alkotnak majd a hároméves Lóci édesanyjával.</p>

Bombaként robbant a hír: Németh Kristófot egy másik férfi miatt hagyta el a felesége. Az RTL Klub napi sorozatának színésze pedig egyedül maradt kisfiával.

– Valóban igaz, hogy már hónapok óta nem vagyunk együtt, és hogy Lóci nálam maradt, de nem szeretném, ha Nikit úgy állítanák be, mint egy szívtelen nőt, aki elhagyta a gyerekét, mert ő is nagyon sokat van együtt vele – mondta a Borsnak Németh Kristóf, aki az utóbbi időben visszavonult a médiából. Ha nem forgat a Barátok köztben, akkor színházi szerepeire és főleg Lócira koncentrál, aki szeptembertől már kis óvodás.

Kristóf szomorúan csengő szavaiból úgy tűnt, visszavárja Lőrinc édesanyját. Arra a kérdésre, hogy összejöhetnek-e még, vagy már beadták a válópert, a következő választ adta:

– Egyelőre türelmet kérünk, még bármi lehet. Nem adtuk be a válópert. Nem bennem fogalmazódott meg a válás gondolata – mondta az édesapa.  Németh Kristóf tegnap a Fókuszban is mesélt magánéleti válságáról. Elmondta, hogy felesége javasolta a különköltözést, ám arról nem szeretett volna beszélni, hogy Niki együtt él-e valakivel.

Folytatás a BorsOnline-on

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!