Bulvár, celeb

2011.03.23. 10:44

Kasszasiker lett a Csúcshatás című film - Videó

<p>A Csúcshatás (Limitless) című film lett az amerikai filmgyártás idén bemutatott legsikeresebb alkotása: bemutatásának hétvégéjén 18,9 millió dolláros jegybevételt hozott.</p>

Bradley Cooper és Robert De Niro a főszereplői a Csúcshatás című akcióthrillernek, amelyben egy sikertelen író életét fenekestül felforgatja egy szupertitkos „intelligens gyógyszer”. Segítségével teljes agykapacitását kihasználja, és önmaga tökéletes verziójává válik. Rendkívüli képességeire azonban olyanok is felfigyelnek, akiket kétes szándékok vezérelnek, és hamarosan a túlélés a tét!

Bradley Cooper egy tavalyi csúcsmozi, a Másnaposok (The Hangover) főszerepével is komoly sikereket ért el.

Csúcshatás:


Rango és A Föld inváziója

Az idei bevételi listán második a Rango című animációs mese. Ebben a seriffként őrködő kaméleonnak Johnny Depp adja a hangját. A film 15,1 millió dolláros bevételt ért el az első hétvégén Észak-Amerikában.

Az űrlények és tengerészgyalogosok összecsapását feldolgozó, Magyarországon pár napja bemutatott A Föld inváziója - Csata: Los Angeles (Battle: Los Angeles), 14,5 millió dolláros bevételt termelt a forgalmazójának az első napokban.


Kapcsolódó videók:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!