Bulvár, celeb

2012.06.13. 11:18

Beismerő vallomást tett VV Cristofel

VV Veronika állítólagos megverése óta eltelt közel két hónap, Cristofelt most először hallgatták meg a rendőrségen. A Bors megtudta: a kubai több pofont is elismert.

VV Veronika állítólagos megverése óta eltelt közel két hónap, Cristofelt most először hallgatták meg a rendőrségen. A Bors megtudta: a kubai több pofont is elismert.Tegnap reggel háromnegyed kilenc körül ügyvédje társaságában jelent meg a VIII. Kerületi Rendőrkapitányság épülete előtt VV Cristofel, akit információnk szerint Veronika megverésével kapcsolatban hallgattak ki. A volt valóságshow-hős szemlátomást fáradtnak tűnt, de viszonylag derűs hangulatban lépkedett a kapitányság felé.

Lapunk munkatársa annak is szemtanúja volt, hogy a rendőrség portaszolgálatán közel tíz percet telefonálgattak a beidézett kubai macsó érkezése után, majd feltehetően az ügy vizsgálója felkísérte az emeletre ügyvédjével együtt. Dr. Berényi Andrást alig másfél órával később telefonon értük el, és elismerte, valóban kihallgatták ügyfelét, sőt megerősítette: Cristofelt már nem súlyos testi sértéssel gyanúsítják.

– Könnyű testi sértés elkövetésével gyanúsítják – mondta a Borsnak dr. Berényi. – Ügyfelem ebben az ügyben beismerő vallomást tett, csakúgy, mint a becsületsértés ügyében. Részletesen beszámolt az ominózus nap eseményeiről, a személyi szabadságmegsértésével kapcsolatban azonban másképp emlékszik a történtekre, ezért panaszt emeltünk az ügyészségnél – tette hozzá az ügyvéd.

 

Ezek is érdekelhetik