Bulvár, celeb

2012.12.22. 17:33

Harmadszor nősült Ronnie Wood

London, 2012. december 22., szombat (MTI) - Harmadszor is megnősült Ronnie Wood.

London, 2012. december 22., szombat (MTI) - Harmadszor is megnősült Ronnie Wood.

A Rolling Stones viharvert, 65 esztendős gitárosa a brit sajtó szombati beszámolói szerint ezúttal a 34 esztendős Sally Humphreys színházi producernek esküdött örök (?) hűséget.

Az ifjú nej fiatalabb a zenész legidősebb fiánál, a 36 éves Jesse-nél, Wood pedig idősebb saját újdonsült anyósánál, aki 63 éves.

Az egyik legdrágább londoni luxusszállodában, a Hyde Park mellett emelkedő Dorchesterben rendezett esküvői bulin jelen volt a nagy kortársak - és egykori riválisok - közül Sir Paul McCartney, a Beatles volt basszusgitárosa és dalszerzője - aki szintén nemrégiben nősült harmadszor -, valamint Rod Stewart rockénekes, Ronnie Wood esküvői tanúja.

Feltűnő módon hiányzott ugyanakkor a vendégek közül a Rolling Stones frontembere, Sir Mick Jagger és a banda másik alapító tagja, Keith Richards is.

Wood hivatalosan 2009-ben, 24 évi házasság után vált el előző feleségétől, Jo Howardtól, akit azonban már egy évvel korábban lecserélt egy orosz bárpincérnőre, az akkor 21 esztendős Jekatyerina Ivanovára.

Ez a kapcsolat gyors és csúnya véget ért: Wood tavalyelőtt, egy elfajuló vita után szabályosan összeverekedett az utcán az orosz szőkeséggel, és a csetepaténak csak a járókelők közbelépése vetett véget.

A gitárost őrizetbe vették, és akár bíróság elé is kerülhetett volna, ám - miután a rendőrségen beismerte vétkét - a hatóság megelégedett a hivatalos figyelmeztetéssel, Jekatyerina pedig visszaköltözött mamája londoni tanácsi lakásába.

-MTI-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!