Bulvár, celeb

2016.10.28. 10:11

A srác most pénzt gyűjt, hogy felvilágosító órákat tartson: a tampon csak azért kell, mert a nők nem tudják kontrollálni a veséjüket

Nagy-Britannia - Amikor azt hiszed, az emberi butaságnak nincs már mélyebb kútja, tüzesebb pokol-bugyra, sötét liftaknája, az élet az arcodba dörgöli, hogy... de!

Nagy-Britannia - Amikor azt hiszed, az emberi butaságnak nincs már mélyebb kútja, tüzesebb pokol-bugyra, sötét liftaknája, az élet az arcodba dörgöli, hogy... de!

Igazából ezt már nem nagyon akarjuk elhinni... Lehet, hogy a srác viccel? Ő sem gondolhatja komolyan. Ryan Williams, aki korábban azért fakadt ki, mert csökkenteni akarták a tamponok áfáját, ismét támadást intézett a nők és a tampon ellen: szerinte nem őt, hanem másokat kéne biológia órára küldeni, amiért nem hisznek neki, a tampon luxus termék, csak azért van szükség rá, mert a nők nem képesek kontrollálni a veséljüket.

Most indított egy pocsék helyesírással kitöltött GoFundMe oldalt, ahol pénzt lehet neki adományozni: a cél, hogy összegyűljön 1000 font, amiből felvilágosító órákat finanszírozna - ezeken az órákon elmagyaráznák szépen a nőknek, hogy igazából ők tehetnek a menstruációs foltokról - mert nem bírták ki a wc-ig az utat.

Nos. A kérdés tehát: ez vajon egy provokatív vicc a kölyök részéről, vagy tényleg ennyire buta?

Forrás: mirror.co.uk


"Ha egy nő nem tudja visszatartani a menstruációját, amíg ki nem ér a vécére, az legyen az ő baja, és ne az adófizetőké." A 19 éves Ryan Williams nem érti, miért mondogatják neki az emberek, hogy elő kéne vennie az iskolai biológia tankönyvet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!