Bulvár, celeb

2016.11.03. 12:57

Nővé operált férfit gyilkoltak meg brutálisan Dagesztánban

Oroszország - Közvetlenül az esküvőjét követően végeztek honfitársai azzal a dagesztáni fiatalemberrel, aki nővé operáltatta magát, majd férjhez ment a vőlegényéhez.

Oroszország - Közvetlenül az esküvőjét követően végeztek honfitársai azzal a dagesztáni fiatalemberrel, aki nővé operáltatta magát, majd férjhez ment a vőlegényéhez.

A 25 éves, csescen származású Adam Alijev szeptemberben vált Rainává, miután Moszkvában egy mindenre kiterjedő nemátalakító műtétsorozaton esett át. A muzulmán családban és környezetben felnőtt fiatalember minden vágya az volt ily módon végre egybekelhessen Viktor nevű szerelmével, bár tudta, hogy ezért odahaza kiközösíthetik.

A műtétet követően életveszélyes fenyegetések százait kapta otthonról. Az orosz sajtó tudomása szerint a rendőrségen is jelentette, hogy életveszélyesen megfenyegették. Ennek ellenére hazatért, és hivatalosan is nőül ment a kedveséhez. Az esküvőn az édesapja is jelen volt.

A lakodalmat követően azonban Alimsaih Alijev tévékamerák előtt jelentette ki, hogy holtan szeretné látni a gyermekét. „Hozzák elém, és öljék meg itt, a szemem láttára” – fakadt ki az „örömapa”. Másnap Adam-Rainát holtan találták. A rendőri jelentés szerint az áldozatot a felismerhetetlenségig összeszurkálták és -vagdosták.

A falu elöljárója elmondta, hogy Adam már kamaszkorában is lányosan viselkedett és öltözködött. Végül győzedelmeskedett benne a női énje, és nem hibáztatható azért, hogy a műtét révén beteljesíthette régi álmát. „Idehaza, a Kaukázusban azonban mindenmásodik férfi kész volt megölni őt. A mi hagyományaink szerint tettével nem csak a családjára, hanem az egész kaukázusi népre szégyent hozott” – idézi Abdutagur Izrapilovot a Zakon.kz.

- Palkó István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!