Bulvár, celeb

2017.06.19. 09:45

Kata elolvadt, amikor felfedezte szélvédőjén a titokzatos üzenetet

Budapest - Rejtélyes üzenetet hagyott egy ismeretlen fiatalember egy budapesti lány szélvédőjén.

Budapest - Rejtélyes üzenetet hagyott egy ismeretlen fiatalember egy budapesti lány szélvédőjén.

Az üzenet így szól:

Valakibe titkon beleszeretni azt jelenti: egy mások számára láthatatlan csodát látni mindennap. Az sem baj, ha ez az érzés viszonzatlan marad. Boldoggá teszi az embert a tudat, hogy van egy NŐ, akiért megéri várni a másnapot, csak egy elkapott pillanat, és máris a fellegekben járhatok.

A lány, Kata már napok óta próbál rábukkanni titkos hódolójára, aki nem először hagyott üzenetet az autóján - olykor még ajándékokat is talál a szélvédőjén.

- Jó lenne, ha már felfedné magát... Hiába hagyok neki üzenetet, keresem a kocsim körül, nem lelem... bújj elő! - írta a lány.

A férfi később újabb levelet hagyott, amiben kiderült: nemrég költözött az utcába. Nem akart tolakodó lenni, csak fel akarta ébreszteni a lány kíváncsiságát.

Sikerült.

A lány azt nyilatkozta a Borsnak: - Romantikus, igazi klasszikus udvarlási forma. Rájöhetnének páran, hogy nem csak a „szia, bocs, hogy ismeretlenül írok, de nagyon tetszel” stratégia az egyetlen, amivel fel tudják kelteni a kiszemelt lány érdeklődését!

Forrás: borsonline.hu


Igencsak váratlan pillanatban kérte meg a kezét a észak-amerikai másodosztályú profiligában (NAS) szereplő San Francisco Deltas kapusa, Romuald Peiser a barátnője kezét: még javában tartott a meccs, amikor a pályára szólította a barátnőjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!