Bulvár, celeb

2017.08.22. 08:47

Másfél milliós Zsolnay étkészlettel fotózkodott Bea asszony - Elviheti a NAV

Budapest - Gáspár Bea egy nagy értékű Zsolnay étkészletet kapott szponzori szerződés keretében a manufaktúrától. Állítólag. Ám a Zsolnay Manufaktúra erről semmit sem tud...

Budapest - Gáspár Bea egy nagy értékű Zsolnay étkészletet kapott szponzori szerződés keretében a manufaktúrától. Állítólag. Ám a Zsolnay Manufaktúra erről semmit sem tud...

Gáspár Bea a főzésben találta meg önmagát, és komoly sikereket ért el az utóbbi iődben. Néhány napja egy fotót posztolt Facebookra, amin egy körülbelül másfél millió forint értékű Zsolnay étkészlettel pózol. Az étkészletet állítólag a manufaktúrától kapta.

A megkereste a Zsolnay Manufaktúra Zrt-t azzal a nagyértékű étkészletekkel kapcsolatban, ahonnan ezt válaszolták:

Cégünk nem állt és jelenleg sem áll semmilyen szerződésben Gáspár Beával. Nincs közünk a képeken látható készletekhez. Ha használatra kapta, akkor ezt egy viszonteladónkon keresztül intézték. Nálunk ennek nincs nyoma, de a negyvenkét szerződött partnerünk közül bármelyik adhatta."

A Ripost a Gáspár családot is kereste, ám ők többszöri hívásra sem vették fel. Végül elérték dr. Gerencsér András ügyvédet, akitől azt kérdezték, lehetséges-e, hogy a NAV lefoglalja a milliós étkészletet.

- Amennyiben vélelmezhető, hogy az adóhatósági eljárás alá vont személy vagy személyek tulajdonát képezi bármilyen nagyobb értékű vagyontárgy, az lefoglalható - mondta az ügyvéd.

Forrás: ripost.hu


[related-post post_id="3578265"]

[related-post post_id="3556364"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!