Debrecen hírei

2012.10.25. 07:48

Újabb győzelmet aratott a Debreceni Hokiklub utánpótlás csapata

Ezúttal a magyar U-20-as bajnokságban találkozott a DHK a MAC Budapest gárdájával és a debreceniek, csakúgy, mint az elmúlt hétvége két mérkőzésén, az utolsó harmadban döntötték el a találkozó sorsát.

Ezúttal a magyar U-20-as bajnokságban találkozott a DHK a MAC Budapest gárdájával és a debreceniek, csakúgy, mint az elmúlt hétvége két mérkőzésén, az utolsó harmadban döntötték el a találkozó sorsát.A második játékrészben Balázs Zsombor kezdte meg a gólgyártást, amire a vendégek hamar válaszoltak is. A harmadik harmadban aztán öt perc alatt eldőlt a mérkőzés, ugyanis Könczei, valamint Kurijuk kétszer is betalált a MAC kapujába, így a vendégek ismét vereséggel távozhattak a Debreceni Jégcsarnokból.

Legközelebb ezen a hétvégén, ismét hazai pályán lépnek jégre az ifik, akik a HK 38 Dubnica és az SHK 37 Piestany gárdái ellen próbálnak meg feljebb lépni a tabellán.

Debreceni HK - MAC Budapest 4:2 (0:0, 1:1, 3:1)

Debreceni gólszerzők: Kurijuk A. (2), Balázs Zs., Könczei Á.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!