Debrecen hírei

2012.11.03. 16:14

Szombathy András vezetőedző meg van elégedve tanítványaival

Röplabda - Remekül sikerült a bajnoki rajtja az NB II-ben újonc Eötvös DSE csapatának, a lányok eddigi három mérkőzésükből mindet hozták.

Röplabda - Remekül sikerült a bajnoki rajtja az NB II-ben újonc Eötvös DSE csapatának, a lányok eddigi három mérkőzésükből mindet hozták. - A felnőtt NB II-es női mezőnyben szereplő Eötvös DSE csapata az első három fordulóban három győzelmet aratott, ezért összességében meg vagyok elégedve a játékosok teljesítményével. Az első mérkőzésünkön a tavalyi második Jászberényt vertük idegenben (a tavalyi első Nyíregyháza azóta az NB I-ben játszik), ezt nagy sikernek tartom. A második és a harmadik mérkőzésünket itthon játszottuk a Grape Vital SE, illetve a VISZK Agria RC Eger ellen. Mindkét találkozón játszmaveszteség nélkül győztünk. Néhol előfordultak hibák, de egy újonctól nagyszerű eredmény három forduló után vezetni a bajnokságot – foglalta össze csapata idei teljesítményét Szombathy András edző, aki női junior csapatukra is felhívta a figyelmet, mert azt tartja igazán nagy eredménynek, ha egy egyesület a saját nevelésű játékosokkal tud szép eredményeket elérni. Az NB II-es junior bajnokságban a debreceni együttes szintén vereség nélkül három győzelemmel áll.

Az Eötvös DSE gárdájában mint azt megtudtuk, jelenleg nincsen sérült, viszont többen lázasak. Szombathy mester felnőtt együttesét az 1-5. hely valamelyikére, míg a juniorokat az első háromba várja.

A többi gárda

Az Eötvös DSE-nek az NB II-es felnőtt és junior női csapaton kívül a női megyei felnőtt bajnokságban, a férfi megyei felnőtt bajnokságban és az utánpótlás bajnokságokban szerepelnek együttesei. - A megyei női bajnokságban a "harmadik" sorunk játszik. Itt főleg az NB II-ben még nem bevethető fiatal játékosok kapnak szerepet, akik közül néhány röplabdázó reményeink szerint minél hamarabb az NB II-ben is bemutatkozhat majd –fogalmazott Szombathy András. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!