Debrecen hírei

2013.02.18. 13:31

DVSC: szerdán már tétre megy

Véget ér a DVSC labdarúgói számára a téli felkészülési időszak, ugyanis a héten már téttel bíró mérkőzésen lépnek pályára Kondás Elemér fiai. Szerdán a Ligakupa-negyeddöntő első meccsét rendezik meg Székesfehérváron, ahol 16.45-től a Videoton fogadja a cívisvárosi piros-fehéreket.

Véget ér a DVSC labdarúgói számára a téli felkészülési időszak, ugyanis a héten már téttel bíró mérkőzésen lépnek pályára Kondás Elemér fiai. Szerdán a Ligakupa-negyeddöntő első meccsét rendezik meg Székesfehérváron, ahol 16.45-től a Videoton fogadja a cívisvárosi piros-fehéreket.A hajdúságiak a múlt hét végén két meccset vívtak Pallagon, a Loki a Nyíregyházát és az Aradot is legyőzte szombaton, a fehérváriak pedig vasárnap este utaztak haza a törökországi edzőtáborból, Belekből, előtte egy nappal 8–0-ra verték a kínai Hangcsut.

Jó körülmények között

– Az időjárás kegyes volt hozzánk, emellett a pallagi edzőcentrum kiváló füves pályája is rendelkezésünkre állt, azaz jó körülmények között dolgozhattunk – nyilatkozta lapunknak Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője. – Megvoltak a megfelelő ellenfeleink és a Magyar Kupa-találkozókat is be tudtuk iktatni a felkészülés menetébe. Persze, azt majd a tétmeccsek mutatják meg, hogy valójában miként sikerült elvégeznünk a tervezett munkát.

Sérültek, eltiltottak

A debreceni trénertől megtudtuk, hogy a sérülésből nemrég visszatért Selim Bouadlára és Lucas Marcolinire biztosan nem számíthat a Videoton ellen, ahogyan az Eger elleni Ligakupa-összecsapáson piros lapot kapott Pölöskey Péterre és Kulcsár Tamásra sem. – Bár természetesen mi is értesültünk róla, milyen eredményeket értek el a fehérváriak a felkészülési meccseiken, nem vonhatunk le ezekből különösebb tanulságokat. Már kedden elutazunk a mérkőzésre, hiszen szeretnénk minél jobban teljesíteni Székesfehérváron.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!