Debrecen hírei

2013.03.13. 12:08

Kupagyőztes debreceni siketek az MLSZ Futsal Magyar Kupa Gálán

Első alkalommal került sor arra, hogy a hallásérült futsal kupadöntőt az MLSZ Futsal Magyar Kupa Gálájának keretein belül rendezzék meg. A hallássérült országos bajnokság két legerősebbnek tartott csapata került a fináléba, a Debreceni SFSK, illetve a Szekszárd csapata.

Első alkalommal került sor arra, hogy a hallásérült futsal kupadöntőt az MLSZ Futsal Magyar Kupa Gálájának keretein belül rendezzék meg. A hallássérült országos bajnokság két legerősebbnek tartott csapata került a fináléba, a Debreceni SFSK, illetve a Szekszárd csapata. Győrött, március 10-én, délelőtt 10:30-kor kezdődött az összecsapás, ahol a debreceni legények győzedelmeskedtek 8:2-es arányban. A kupagyőztes DSFSK Kozma Mihálytól, a jelenlegi MLSZ futsal szakágvezetőtől vehette át a díjakat, míg az ezüstérmes szekszárdiaknak Mucha József, egykori futsal válogatott szövetségi kapitány adta át az érmeket. A debreceni siketek első alkalommal szerezték meg a kupagyőzelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!