Debrecen hírei

2013.04.05. 14:59

A helyzeteket be kell rúgni!

Újabb rangadó vár a Lokira, éppen az őket üldöző Honvéd otthonában kell bizonyítaniuk.

Újabb rangadó vár a Lokira, éppen az őket üldöző Honvéd otthonában kell bizonyítaniuk. Az Újpesttől hazai pályán elszenvedett 1–0-s vereséget egy másik fővárosi csapaton bosszulhatja meg a DVSC-TEVA alakulata, ugyanis az OTP Bank Liga 22. fordulójában Kispestre látogatnak a piros-fehérek vasárnap délután. A mérkőzésnek az ad külön pikantériát, hogy a tabellán a Lokit éppen a Honvéd követi 4 pont távolságból.

A tavaszi idényt mindkét gárda hektikusan kezdte, amíg a debreceniek számára egy győzelem, egy vereség és egy döntetlen az idei termés, addig Marco Rossi tanítványai egyszer diadalmaskodtak (Pakson), s kétszer vesztesen hagyták el a játékteret (a Videoton és az MTK ellen). Az eddigi eredmények alapján leszűrhető, a pillanatnyi forma dönt majd a Bozsik-stadionban.

– Valóban döntő lesz, hogy vasárnap ki játszik topformában, illetve a helyzetkihasználás is kulcsfontosságú lesz – nyilatkozta a Naplónak Bódi Ádám, a Loki középpályása. – Az Újpest ellen nem ment a góllövés, pedig a lehetőségeink megvoltak, éppen ezért jobban kell koncentrálnunk Kispesten. Hatpontos rangadón lépünk pályára, méghozzá a győzelem reményében, hiszen a Loki mindenhol, mindenki ellen esélyes a 3 pontra.

[poll id="356"]

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!