Debrecen hírei

2013.04.02. 15:59

„Ez most már vérre megy!"

Szécsi szerint a hétvégén a Honvéd ellen nem lehet ismét hibáznia a Lokinak.

Szécsi szerint a hétvégén a Honvéd ellen nem lehet ismét hibáznia a Lokinak. – Nem ment a játék nekem sem és a csapat sem különösebben remekelt, ez az igazság – ütött meg önkritikus hangot a DVSC-TEVA csatára, Szécsi Márk, amikor a vasárnapi, 1–0-ra elvesztett Újpest elleni mérkőzésről kérdeztük.

– Tipikusan olyan meccs volt, amikor semmi sem jön össze az egyik csapatnak. Az elején hátrányba kerültünk egy öngóllal, majd ezután rögtön kapufát értünk el, ahogyan a kilencven perc végén is. Ahogy fogyott az idő, úgy vált a társaság egyre feszültebbé, de ez persze nem jelent mentséget a vereségre. A saját teljesítményemet pedig értékelni sem nagyon lehet, nagyon rosszul játszottam.

Méterekre pattantak el tőlem a labdák, holott mielőtt beszálltam a 70. percben, nagyon frissnek éreztem magam – mondta a támadó, aki szerint nem azért esett vissza a teljesítménye, mert az U21-es válogatottban is szerepelt nemrégiben. – Nem szeretnék a megnövekedett terhelésre fogni semmit, megtiszteltetés a nemzeti mezt magamra húznom és ettől függetlenül jobban kellett volna fociznom vasárnap.

Három ponttal hazajönni

A támadó szerint az elmúlt hét kudarcát azonnal feledtetni kell, erre pedig vasárnap lesz legközelebb alkalmuk, amikor a Budapest Honvéd otthonában lépnek pályára a debreceniek. – Mivel kikaptunk a liláktól, lejjebb csúsztunk a tabellán, amit nem engedhetünk meg magunknak. Sőt, ha Kispesten nem nyerünk, még nagyobb bajba kerülhetünk, éppen ezért onnan csak három ponttal lehet hazatérnünk! Túlzás nélkül: az a mérkőzés vérre megy – szögezte le Szécsi Márk.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!