Gyors, biztonságos

2021.09.08. 18:45

Egyszerűbb mobillal vásárolni: mától Magyarországon a Google Pay

A hazai Android-felhasználók még egyszerűbben fizethetnek a Google Pay alkalmazás segítségével.

Forrás: Shutterstock

A Google Pay applikáció egyesíti mindazt, amire a pénztárnál szükség van: gyors és egyszerű fizetési módot kínál az üzletekben, valamint többszintű biztonsággal védi a fizetési adatokat. Mindemellett megkönnyíti a beszállókártyák tárolását, a hűségpontok beváltását és a kártyák kezelését is.

A Google Pay Magyarországon a Wear OS-en is elérhető lesz, megkönnyítve az okosórával történő fizetést. További funkciók bevezetése, valamint új partnerek csatlakozása is várható a későbbiekben.

Az alkalmazás jelenleg a világ több mint 30 országában áll a felhasználók rendelkezésére. A Google többrétegű megközelítést alkalmaz a biztonságos fizetések érdekében.

Fizetéskor a felhasználó tényleges számlaszáma helyett a virtuális kártyaszámát osztja meg a kereskedővel.

Ha pedig a telefonja elveszik vagy ellopják, a „Find My Device” (Google Készülékkereső) segítségével megtalálhatja, zárolhatja készülékét vagy törölheti annak tartalmát. Ezeknek és más funkcióknak köszönhetően a Google biztonságosan tárolja felhasználói, partnerei és fejlesztői információit.

Az alkalmazás a Google Play áruházból tölthető le.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!