Dunaharaszti hírei

2011.03.21. 16:50

Zöldhulladékgyűjtést szerveznek Dunaharasztiban

<p>A kertekben összegyűjtött zöldhulladékot idén is elszállítják Dunaharasztiban. Április 2-án, szombaton, és április 3-án, vasárnap, mind a két napon reggel 5.30-kor kezdődik a hulladékszállítás.</p>

Dunaharasztiban szombaton sorra kerül a Gyárköz utca, a Némedi út, amelyen a hulladékszállítók a Fő út felől az 51-es út felé haladnak, a Bethlen  Gábor utca, a Haraszty Ferenc utca, az Egry József utca és a Paál László  utca. Ezen kívül a zöldhulladékot elszállítják a Zágonyi Károly  utcából, a Zsálya és a Levendula utcából, a Király közből, a Pitypang  utcából és a MÁV alsó utca közötti területről.

Vasárnap is szállítják a zöldhulladékot

A vasárnapi  zöldhulladék-elszállítás útvonala a következő: elsőként a Dózsa György  úton a Fő út felől az 51-es út felé haladva az út jobb oldalán halad  végig, ezután a Vasút utca, a Móricz Zsigmond utca, a Temető utca, a  vasúti sín, a Bárka utca, végül a Duna-Tisza Csatorna és a Fő út közötti  terület következik.

Forrás: lakihegyradio.hu


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!