Életstílus

2015.02.20. 14:29

A leukémiás fiú nem tudta eldönteni, hogy mit szeretne, ezért becsomagolták szendvicsnek

Ilyen hosszú és bizarr címet nem minden nap olvas az ember, de a történet igaz. Egy alapítvány valóra akarta váltani a beteg kisfiú álmát, de ő nem tudott megjelölni semmit, hogy mit szeretne.

Ilyen hosszú és bizarr címet nem minden nap olvas az ember, de a történet igaz. Egy alapítvány valóra akarta váltani a beteg kisfiú álmát, de ő nem tudott megjelölni semmit, hogy mit szeretne. A 8 éves Alex Meier-t megkereste egy alapítvány (Make-A-Wish Foundation) telefonon és kérték, hogy mondja el, mi a legnagyobb vágya, megpróbálják teljesíteni. A fiú sokáig gondolkodott, de semmi sem jutott eszébe. Mivel állapota romlott, alapítvány munkatársai úgy döntöttek nem várnak tovább, ők találnak ki neki valami mókásat. Nekik az a fura ötletük támadt, hogy elviszik egy közeli kisboltba és szendvicsként fognak bánni vele. Felsegítették az ágyból, kerekesszékbe tették el eltolták a kisboltig.

Amikor odaértek, a dolgozók feltették a pultra, szendvicsbe csomagolták, majd végigcsúsztatták a pulton. Szem nem maradt szárazon a boltban. Amikor Alex utazása véget ért, visszasegítették őt a kerekesszékbe és visszatolták a kórházba. A meglepetés után napokig csak mosolygott. Bármennyire is furcsának hangzik, az akció jól sikerült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!