Életstílus

2016.09.30. 07:59

Kiderült, mi a legnagyobb hiba, amit minden férfi elkövet szex közben (18+)

Szomorú, de a legtöbb férfi nem is tudja, hogy létezik ilyen, arról pedig végképp nincs lövésük sem, hogy a nő mennyire vágyik rá. Pedig ez teszi fel a koronát az együttlétre.

Szomorú, de a legtöbb férfi nem is tudja, hogy létezik ilyen, arról pedig végképp nincs lövésük sem, hogy a nő mennyire vágyik rá. Pedig ez teszi fel a koronát az együttlétre.

Amiről pedig szó van, az nem más, mint az utójáték. Bizony, nem csak előjáték létezik, hanem utójáték is: ez voltaképp azt takarja, hogy a férfi ne pattanjon ki egyből az ágyból, vagy ne forduljon a másik oldalára, és aludjon el szinte azonnal a szex után, hanem még pár percig ölelje át szorosan a partnerét. Némi simogatás és cirógatás is belefér.

Félreértés ne essék: a nők ilyenkor nem várnak hosszú lelkizésre, egy 5-10 perces összebújás pont elég, ami levezeti a kimerítő szeretkezést - és ettől nem érzi magát úgy a nő, mint ha azt sugallná a férfi, csak a testére van szüksége.

Míg az előjáték kihagyása ronthat a fizikai élvezeten, az utójáték kimaradása lelki törést okozhat.

Forrás: ripost.hu.


Minden harmadik megkérdezett 16-25 év közötti fiatal legalább hetente egyszer él nemi életet, ennek ellenére a korosztály egynegyede még soha nem használt semmilyen fogamzásgátló módszert – derül ki egy friss hazai kutatásból.

Érezte már úgy egy kiadós szex után, hogy rögtön a templomba kell rohannia? No nem a megbánás miatt, hanem csak úgy imádkozni és meghallgatni egy misét. A tudomány most bebizonyította, hogy ez nem is elképzelhetetlen jelenet.

Pedig sok előnye van: nincs szükség ágyra sem, mindkét fél ugyanazt kapja, senki sem kerül háttérbe, mindkét fél ugyanúgy irányít. Az is igaz, hogy ez a pozíció nem a hosszú, romantikus együttlétekre lett kitalálva - inkább a heves menetekre.

Te mire tippelnél, mire vágyik vajon a legtöbb férfi, hol szeretne együtt lenni a partnerével? A kocsiban? Az ágyban? A konyhapulton? Nem, nem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!