Életstílus

2017.09.05. 09:25

Ezek azok a pasi szokások, amik bejönnek a nőknek - Meglepő, de az ülve pisilés is közte van

<a href="/csinos-lenge-oltozetu-lany-mutatta-be-az-5-legidegesitobb-pasiszokast-es-neki-jol-allnak/3575208" target="_blank">Sokszor került már szóba</a>, hány olyan szokása van a férfiaknak, amitől falra másznak a nők. Ideje végre azokról is írni, ami viszont bejön a gyengébbik nemnek!

Sokszor került már szóba, hány olyan szokása van a férfiaknak, amitől falra másznak a nők. Ideje végre azokról is írni, ami viszont bejön a gyengébbik nemnek!

A felmérés során 1000 férfit kértek meg arról, hogy beszéljenek a szokásaikról, a kapott válaszokat viszont nők értékelték aszerint, hogy mennyire jön be nekik.

A tanulmányból az derült ki, hogy mind az amerikai, mind az európai nők az olyan pasikat kedvelik a leginkább, akik férfiasak ugyan, de akad néhány kevésbé maszkulin szokásuk is.

Például, hogy a pasi adjon magára és törődjön a kinézetével, no de azért ne legyen piperkőc.

Meglepő mód a legtöbb nő azt mondta, hogy értékelik, ha a párjuk nem állva, hanem ülve pisil. A megkérdezett európai nők mindössze 9 százaléka mondta azt, hogy nem vonzó számukra, ha egy pasi ülve pisil.

A másik fontos dolog az érzelmek és az érzelmek kifejezése: a nők szerint egy elérzékenyült pillanat kifejezetten szexi lehet.

Mellesleg azt is imádják, ha a férfi tud sütni és főzni, de a tánctudás is vonzó a számukra.

Forrás: ripost.hu


[related-post post_id="3575208"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!