Életstílus

2017.12.18. 12:46

Repülő rénszarvas és védtelen angyal - Huncut szexpózok karácsonyra (18+)

Ha már karácsony, a családi együttlét után a párodról se feledkezz meg: ezekkel a huncut pózokkal garantáltan emlékezetes lesz az ünnep.

Ha már karácsony, a családi együttlét után a párodról se feledkezz meg: ezekkel a huncut pózokkal garantáltan emlékezetes lesz az ünnep.

1. Ünnepi tánc

Táncolni jó dolog, no de menni fog szeretkezés közben is? Nem könnyű persze állni szex közben, kell egy kis ügyesség és egyensúly érzék a dologhoz, ezért talán nem érdemes túlzásba vinni előtte a forralt bort, de egy kis összehangolt munkával remek tánc lehet a vége. Fontos, a ritmus vezesse a mozgást!

2. Topon a női Mikulás

Mindig jó, amikor a hölgy átveszi az írányítást. És igazán tüzes lehet az élmény, ha még kellékek is vannak: vegyél fel egy mikulás sapkát, bevállalósak a vörös fűzőt vagy a harisnyát is előkaphatják, aztán hajrá: nyomd le a párod mellkasát, miközben ő felfelé csúsztatja a combodon a kezét, add meg a mozgás ütemét.

3. Védtelen angyal

Feküdj a hasadra és hagyd, hogy a párod lassan belédhatoljon, meglátod, úgy fog rád vigyázni, mint egy igazi kisangyalra.

4. Ajándékcsomag

Na ezt tényleg csak a bevállalósnak, és akik nem férnek egy kis gimnasztikától: feküdj hanyatt, emeld meg a csípődet, és hagyd, hogy összecsomagoljon a párod. Nem egyszerű póz, de megéri.

5. Repülő rénszarvas

Ez voltaképp a hagyományos és igen közkedvelt kutyapóz - ám lehet ezt is karácsonyiasítani, ha akad például otthon szarvasaggancs, a lány felveheti, a végső döféssel együtt pedig máris repülhettek a levegőbe, akár a Mikulás a szánján!

Forrás: ripost.hu


[related-post post_id="3357276"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!