Hajdú-Bihar

2012.07.19. 17:50

Nyíregyházán lesz a BL-visszavágó

A jegyelővételből ítélve a DVSC-TEVA szurkolói továbbra is bíznak a Loki jövő keddi, nyíregyházi győzelmében és továbbjutásában. Szépen fogynak a belépők a július 24-én, este nyolc órától, az albán bajnok ellen esedékes Bajnokok Ligája visszavágóra.

A jegyelővételből ítélve a DVSC-TEVA szurkolói továbbra is bíznak a Loki jövő keddi, nyíregyházi győzelmében és továbbjutásában. Szépen fogynak a belépők a július 24-én, este nyolc órától, az albán bajnok ellen esedékes Bajnokok Ligája visszavágóra.Újdonság, hogy VIP-belépők is kaphatók, amelyek tulajdonosai a teljes ellátás előnyeit élvezve nézhetik meg a KS Skenderbeu elleni visszavágót.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei futballbarátok Nyíregyházán két helyszínen (a Nyírplaza adidas boltjában minden nap, míg a hétvége kivételével a városháza alatti Turisztikai Információs Központban) vehetnek jegyet kedd délutánig, majd a Sóstói úti stadionban 16 órától lesz jegyárusítás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!