Hajdú-Bihar

2013.01.30. 09:51

Megkérdeztük: Milyen emlékeket őriz a Nagyerdei Stadionról?

Megkérdeztük olvasóinkat, milyen emlékeket őriznek a Nagyerdei Stadionról?

Megkérdeztük olvasóinkat, milyen emlékeket őriznek a Nagyerdei Stadionról?– Régen futballoztam, láttam sok meccset is a stadionban. A tavalyi virágkarneválon pedig az unokám is fellépett, így ez a legkedvesebb emlék számomra – válaszolt Kajári Ferenc.

Varga Tibor a tavalyi virágkarneválon volt ott. – A debreceni csapatnak szurkolok, ha már a futball miatt is híres a stadion, a karneválra pedig a szép lányok miatt mentem el – mondja nevetve. – Csak a virágkarnevál idején voltam, melyhez kellemes emlékek fűznek.

Remélem, hogy az új stadion szebb lesz, a tervek alapján – adta a választ Molnár István.

Dankó Csaba elmondta, hogy régen voltak kisebb csapatok is, ahol ő volt a labdaszedő fiú, szerette ezt csinálni.

– Az 1960-as évektől rendszeresen járunk a stadionba meccseket nézni. Előtte is voltam pár alkalommal, láttam az Aranycsapat–Loki meccset is, ami felejthetetlen élmény számomra. Nagyon sok szép emlék fűz a helyhez – hallhattuk Kovács Istvántól.

– Annak idején motorversenyekre, futball-meccsekre jártam, és sokszor voltam a virágkarnevált is megnézni. Sok szép emlék fűz ezáltal a stadionhoz – mondta Szabó László.


Debrecen - A sportért felelős államtitkár ásóval és kapával a kocsija csomagtartójában érkezett Debrecenbe.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!