Hajdú-Bihar

2013.04.19. 08:52

Nem adták vissza a tévedésből utalt ezreket

Telefonfeltöltést végeztem március 28-án Debrecen Kishatár úti áruházában lévő bankjegy autómatájánál. T. mobile, tranzakció szám 3407, univerzális egyenleg feltöltés, telefonszám: +36-30-269-42.., feltöltés összege: HUF 3000.00, Ám hiába vártam a mobilomon az üzenetet, és ez nem is volt véletlen „zsidóztam”! - Czakó István levele.

Telefonfeltöltést végeztem március 28-án Debrecen Kishatár úti áruházában lévő bankjegy autómatájánál. T. mobile, tranzakció szám 3407, univerzális egyenleg feltöltés, telefonszám: +36-30-269-42.., feltöltés összege: HUF 3000.00, Ám hiába vártam a mobilomon az üzenetet, és ez nem is volt véletlen „zsidóztam”! - Czakó István levele.Ezt régen így hívtuk, ma már kerülni kell a kétértelmű kifejezéseket, tehát: számot tévesztettem. A nejem telefonszámában 96 szerepel, én pedig 69-et írtam, ez volt a bukta! Otthonunkban próbáltam menteni a menthetőt.

Addig jutottam, hogy a szolgáltató nem tud tenni semmit, a pénz odafelé megy, visszavételezésre a rendszer ma még képtelen. Annyit azonban sikerült kiderítenem, hogy az általam kedvezményezett készülék tulajdonosa egy csongrádi kft. (név, utca, házszám ismert), székhellyel. Hívásra folyamatosan, illetve állandó ismétlésre azt hallom „ezen a számon előfizető nem kapcsolható”. (Még ma sem.)

Ha nem kapcsolhatók, hátha tudnak olvasni! Még aznap írtam nekik egy levelet, kérve, hogy egy úri gesztussal utalják át az összeget a nejem mobiljára. A levelet másnap elküldtem a címükre. Azóta semmi. Vagy nem tudnak olvasni, vagy egy „fantom” céggel kerültem kapcsolatba . Az mindenképpen felháborító, hogy egy cég ennyire fegyelmezetlen pénzügyileg, és intoleráns azzal szemben, aki kéri tévedéseinek helyrehozatalát.

Czakó István, Nagyhegyes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!