Hajdú-Bihar

2013.05.02. 10:51

Megyénkbeli mutyik nyomában

A „trafikmutyiktól” zajos a hazai közélet már napok óta. Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy Hajdú-Biharban szintén van olyan kistelepülési vezető, akinek a felesége immár újdonsült nemzeti dohányboltosnak mondhatja magát, de hasonló szerencse érte a megyeszékhelyen egy volt fideszes politikus családtagjait, valamint a városi, illetve megyei intézményeknek szolgáltató egyik ismert vállalkozót is.

A „trafikmutyiktól” zajos a hazai közélet már napok óta. Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy Hajdú-Biharban szintén van olyan kistelepülési vezető, akinek a felesége immár újdonsült nemzeti dohányboltosnak mondhatja magát, de hasonló szerencse érte a megyeszékhelyen egy volt fideszes politikus családtagjait, valamint a városi, illetve megyei intézményeknek szolgáltató egyik ismert vállalkozót is. A mai nap folyamán igyekszünk utánanézni a részleteknek, s megosztani a Hajdú Online látogatóival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!