HAON lakóhelyem

2012.06.22. 18:46

Befejeződött az izzó fűrészpor oltása a soproni bútorgyárban

Győr, 2012. június 22., péntek (MTI) - Két és fél nap után végeztek a szerdán izzásba kezdett fűrészpor oltásával a soproni bútorgyárban - tájékoztatta Dobos Viktória hadnagy, a katasztrófavédelem megyei szóvivője pénteken az MTI-t.

Győr, 2012. június 22., péntek (MTI) - Két és fél nap után végeztek a szerdán izzásba kezdett fűrészpor oltásával a soproni bútorgyárban - tájékoztatta Dobos Viktória hadnagy, a katasztrófavédelem megyei szóvivője pénteken az MTI-t.Korábbi közlése szerint szerda reggel riasztották egységeiket az üzemhez, ahol egy háromszáz köbméteres tárolóban izzott a fűrészpor.

A telephelyen működő Swedwood Sopron Bútor Kft. csütörtök este arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a katasztrófavédelem munkatársai a tüzet eloltották, újragyulladástól - a parancsnok tájékoztatása alapján - nem kell tartani.

Az IKEA faipari csoporthoz tartozó cég elsősorban konyhabútor gyártásával foglalkozik. Kizárólag exportra termel az Európai Unió országaiba, az Egyesült Államokba, Kanadába és Malajziába - olvasható a cég honlapján.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!