HAON - Sport - DVSC

2012.10.24. 19:49

Loki-mezekkel segítettek a beteg gyermekeken

A debreceni plázában tartották meg a DVSC-TEVA és a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány közös jótékonysági akciójának ünnepélyes átadóját, amelyen a Loki játékosai által - a Budapesti Honvéd elleni győztes bajnokin - viselt egyedi, az alapítvány logójával ellátott dresszeket sorsolták ki a felajánlók között.

A debreceni plázában tartották meg a DVSC-TEVA és a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány közös jótékonysági akciójának ünnepélyes átadóját, amelyen a Loki játékosai által - a Budapesti Honvéd elleni győztes bajnokin - viselt egyedi, az alapítvány logójával ellátott dresszeket sorsolták ki a felajánlók között.A helyszínen adományozókra is gondoltak a szervezők: őket a meccsre benevezett játékosokról készült tablókkal ajándékozták meg az alapítvány emberei, illetve lehetőségük volt megnyerni egyet a helyszínen kisorsolt mezek közül.

Másfél millió

A rendezvényen megjelent többek között az alapítvány részéről Zsupos Sándor kuratóriumi elnök, a DVSC labdarúgói és a szakmai stáb tagjai.

A szép számban megjelent érdeklődőket a jótékonysági akció ötletgazdája, Szepesi Zsolt köszöntötte, majd Zsupos Sándor beszélt az alapítvány és a labdarúgó klub kapcsolatáról. Elhangzott, hogy az alapítvány több mint 220 családdal áll kapcsolatban országszerte, a labdarúgókkal pedig négy évvel ezelőtt kezdődött el az esztendők során egyre szorosabbá váló kapcsolat. A mostani gyűjtés eredményeképpen 1.5 millió forint jött össze köszönhetően az ország minden szegletéből adakozó jótevőknek.

Ezután megkezdődött a sorsolás, melynek értelmében előbb az adományozót, majd utána az általa megnyert mezt sorsolták ki, melyet személyesen a játékos nyújtott át a pláza színpadján. A pénzt felajánlók között megtalálhattuk többek között Dzsudzsák Balázst, illetve magát a labdarúgó csapatot, akik az őket megillető mezt a rendezvény végén Csőke Daninak, a betegségéből gyógyuló lelkes Loki drukkernek ajándékozták. Majd mindezek után a játékosok örömmel osztottak autogramot a rájuk váró lelkes szurkolóknak.

A mezek közül már tizenhét gazdára talált, de három dresszre lehet még felajánlást tenni!

HBN-MSZ 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!