haon-sportoldal

2011.03.07. 19:32

Debreceni csapat a 2011-es SuperSport Magyar és Nemzetközi bajnokságon!

<p>Motorverseny - Debreceni gyorsasági motorversenyzők csapata indul a 2011-es supersport magyar bajnoki és nemzetközi kupasorozatokban.</p>

Bodnár László, 2010-es amatőr bajnok a Dunlop Trophy 5 fordulós versenyeire nevezett. Kenéz Attila amatőr kategóriában versenyez.

Dudás Attila többszörös bajnok, gyorsasági motorversenyző a magyar bajnokságra és több nemzetközi futamra adta le nevezését.

 

A motor próbája a versenyzés

 

A csapat továbbra is Honda 600 ccm-es motorokkal vág neki a szezonnak. A szerelőgárda tagjai egytől-egyig debreceniek, kivéve a telemetria mérnököt. A motor próbája azonban a versenyzés, így teszt hiányában azokról még nem lehet objektíven nyilatkozni. A jelenleg is építés alatt álló technika, az első hungaroringi futamot megelőző két napos teszten debütál majd.

Versenygépeket bárki megcsodálhatja, hiszen a fent említett kétkerekűek a március 11- 13-a között megrendezésre kerülő Budapest Motorshow-n is kiállításra kerülnek.

Motoros üdvözlettel:

Dudás Attila

Motorversenyző

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!