haon-sportoldal

2011.09.20. 11:08

Jó formában teljesítettek Egerben

Első és második helyezésekkel tértek haza a Hajdúhadházi Városi Sportegyesület versenyzői a közelmúltban Egerben megrendezett megmérettetésről. A viadalon több mint száz sportoló indult, közülük ötven pár lépett szorítóba.

Első és második helyezésekkel tértek haza a Hajdúhadházi Városi Sportegyesület versenyzői a közelmúltban Egerben megrendezett megmérettetésről. A viadalon több mint száz sportoló indult, közülük ötven pár lépett szorítóba.– A hajdúhadházi csapat kimagasló teljesítménye két versenyző – Égerházi Zoltán és Siroki János – nevéhez fűződik. Égerházi Zoltán technikai tudása mellett a taktika betartásával egyhangú pontozással győzött. Siroki János sárospataki rutinos ellenfelét győzte le – értékelt Salánki Zoltán edző.

– A többiek teljesítménye is kiemelkedő volt. A csapattal nagyon meg voltam elégedve, a fiúk jó formában bokszoltak, és remélhetőleg jó felkészülést jelentett számukra ez a verseny a korcsoportos magyar bajnokságra.

Eredmények

Égerházi Zoltán: junior 52 kg , I. helyezés

Siroki János: junior 46 kg, I. helyezés

Rácz János: serdülő 40 kg, I. helyezés

Ramocsa Gábor: serdülő 38,5 kg, I. helyezés (döntetlen)

Ramocsa László: junior 50 kg, II. helyezés

Győrössy Tamás: junior 60 kg, II. helyezés

Győrössy Sándor: korcsoporton kívüli, 35 kg, bemutató mérkőzése volt.

Edző: Salánki Zoltán

- Üveges Szilvia -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!