haon-sportoldal

2012.02.19. 15:51

A Mezei-Vill rangadót játszott a fővárosban a Ferencváros ellen

Futsal - Igazi rangadó várt az elmúlt hét végén az MVFC Berettyóújfalu női élvonalbeli futsalcsapatára: a Ferencváros otthonában léptek pályára Pallai Gábor vezetőedző tanítványai, azaz a tabella negyedik és ötödik helyezett alakulata találkozott egymással.

Futsal - Igazi rangadó várt az elmúlt hét végén az MVFC Berettyóújfalu női élvonalbeli futsalcsapatára: a Ferencváros otthonában léptek pályára Pallai Gábor vezetőedző tanítványai, azaz a tabella negyedik és ötödik helyezett alakulata találkozott egymással. Tovább fokozta az összecsapás érdekességét a tét: ha nyer a Mezei-Vill, a dobogóra is odaérhetne ebben a fordulóban... Az viszont nem könnyítette meg a bihariak dolgát, hogy a Ferencváros erősebb teljesítményt nyújt hazai pályán.

Az első félidő igen mozgalmasan alakult, a zöld-fehérek már a második percben megszerezték a vezetést, a vendégek azonban pillanatokon belül egyenlítettek. Néhány minutummal később újra a házigazdáknál volt az előny, a berettyóújfaluiak azonban újra egalizáltak. A játékrész hajrájában ugyanez volt a koreográfia: előbb FTC-, majd MVFC-találat született, így végül 3–3-as állásnál vonulhattak pihenni a csapatok a szünetben.

A folytatásban már csak egyetlen gólt találtak a csapatok; mivel azt a ferencvárosi Szabó Anita szerezte, a hazaiak örülhettek a győzelemnek a lefújást követően. A Fradi 4–3-ra megnyerte a szombati rangadót, és így egy pontra megközelítette a Mezei-Villt a tabellán.

A következő fordulóban – február 25-én, szombaton – az ELTE SE együttesét fogadja az MVFC.

A tények

FerencvárosMezei-Vill FC Berettyóújfalu 4–3 (3–3)

Budapesti Spartacus Sportcsarnok, vezette: Perepatics, Tornyai, Mohácsi.

FTC: Ágas – Ménesi, Szabó A., Sütőné Gecző E., Bozsik. Cserék: Lóderer, Baki, Ferenczi, Németh, Csík, Borsos. Edző: Deli Anikó.

MVFC: Deczki – Füredi, Farkas, Hóbel, Sallai. Cserék: Tóth A., Roza, Heidt, Oláh, Pozsgai. Edző: Pallai Gábor.

Gólszerzők: Ménesi (2. p.), Sallai (3. p.), Baki (9. p.), Roza (13. p.), Sütőné Gecző E. (18. p.), Farkas (19. p.), Szabó A. (26. p.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!