haon-sportoldal

2012.03.16. 14:52

NB II: Kiemelten fontos derbik következnek Balmazújváros számára

Labdarúgás - Sikerre éhesen szállnak harcba a megyénkbeli NB II-es csapatok a 19. forduló alkalmával is. Az Arany László által irányított Újváros a tavaly még szintén NB III-as Eger gárdáját fogadja vasárnap 15 órától.

Labdarúgás - Sikerre éhesen szállnak harcba a megyénkbeli NB II-es csapatok a 19. forduló alkalmával is. Az Arany László által irányított Újváros a tavaly még szintén NB III-as Eger gárdáját fogadja vasárnap 15 órától.A DVSC-DEAC egy kiemelt mérkőzés elé néz, Fórián Zsolt tanítványai az ősi rivális Nyíregyháza „vendégszeretetét élvezhetik” szombaton délután három órától.

Kímélték a játékteret

– Mindenképpen győzelemre játszunk majd, bízom benne, a játékosok is átérzik, mennyire fontos ez a meccs. Az Eger játékoskerete tavaly óta teljesen kicserélődött, több egykori NB I-es, illetve külföldi labdarúgó alkotja most a csapatot. A kollégáktól értesültem ellenfelünk erősségeiről, tudjuk tehát mire kell figyelni, de ezekkel ha lehet, inkább nem foglalkoznánk, jobban szeretném, ha a mi agresszív, letámadó játékunk dominálna – mondta Arany László, a Balmazújváros mestere, akitől azt is megtudtuk, hogy a héten több edzésüket is Nagyhegyesen vezényelte le – amiért háláját fejezte ki a Hegyes vezetőségének – annak érdekében, hogy a saját pályájuk kímélve legyen.

Presztízsmeccs

– Kíváncsi leszek én is a mérkőzésre, mindkettőnknek lényeges a győzelem kiharcolása. Mindig van egy kis pikantériája egy Nyíregyháza–Debrecen találkozónak, legyen az első-, vagy másodosztályú meccs. A Szparinak természetesen hatványozottan fontos lenne, hogy legyőzzön minket, és nyilván mi is próbálunk eredményesek lenni. A tervek szerint sok fiatal, illetve néhány „lejátszó” alkotja majd a kezdő tizenegyünket. Burics András és Tóth Lajos még nem tarthat a csapattal, Szécsi Márk pedig az U19-es válogatottban van – nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak Fórián Zsolt, a kis Loki trénere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!