haon-sportoldal

2012.06.19. 11:05

Miként alakul a DVSC-Teva kerete?

Labdarúgás - A DVSC klubigazgatója állítja, nem léptek kapcsolatba sem a játékossal, sem a Haladással.

Labdarúgás - A DVSC klubigazgatója állítja, nem léptek kapcsolatba sem a játékossal, sem a Haladással.

Igazi bombaigazolás lenne, hogy beteljesülne az, amiről futballberkekben suttognak, miszerint Halmosi Péter, a DVSC korábbi kiválósága a nyáron kölcsönbe visszatér egykori sikerei színhelyére. Köztudomású, a Cucu becenévre hallgató labdarúgó aktív részt vállalt abból, hogy a Loki története során először elhódítsa a bajnoknak járó serleget, s Bajnokok Ligája selejtezőt vívjon a Hajduk Splittel és a Manchester Uniteddel. Az Egervári Sándor által a válogatottnál is számításba vett ballábas futballista azóta megjárta Angliát, futballozott a Plymouth-ban és a Hullban, jelenleg a Haladás alkalmazásában áll.

A Napló utánajárt, mi igaz abból a hírből, hogy a 32-szeres válogatottsággal rendelkező játékos újra a DVSC piros-fehér szerelésébe bújik.

Csak egy kacsa?

Halmosi Péter éppen a szabadságát tölti a családjával Siófokon, de nem utasította el érdeklődésünket, bár konkrétumokkal nem szolgált. – A hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarom – nyilatkozta diplomatikusan a 32 esztendős futballista, aki azt elárulta, még 2 éves szerződés köti a szombathelyi alakulathoz.

A DVSC-nél értetlenül állnak az információ előtt. – Nem tudjuk, honnan származik ez a hír, ugyanis a klubvezetés nem lépett kapcsolatba sem Halmosi Péterrel, sem egyesületével, a Haladással – zárta rövidre Róka Géza, a DVSC-Teva klubigazgatója.

Salami Kecskeméten

Az viszont már tény, hogy Eugene Salami a következő idényt Kecskeméten tölti, ugyanis a Loki egy évre kölcsönadta a nigériai támadót a KTE gárdájának – adta hírül a dvsc.hu.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!