HAON Sziréna

2008.11.05. 18:36

Pofozkodás egy debreceni üzletben - ügyeleti hírek

<p>Debrecen - A Teleki utcán pincébe hatoltak be ismeretlenek, akik polírozógéppel, kerékpárral távoztak, 170 ezres kárt hagyva maguk után.</p>

Elfogtak egy férfit a rendőrök szerdán, aki egy Acsádi úti elkerített villanyoszlopról próbált leügyeskedni olyan berendezéseket, melyeket később pénzre válthatott volna – tudta meg a Haon a megyei rendőr-főkapitányság bevetési és irányítási központjától.

Az illetőt előállították a debreceni kapitányágon. Rajta kívül két másik férfi azért került be, mert pofozkodni kezdtek egy élelmiszerboltban. Velül szemben garázdaság miatt indult eljárás.

A Teleki utcán pincébe hatoltak be ismeretlenek, akik polírozógéppel, kerékpárral távoztak, 170 ezres kárt hagyva maguk után.
Nádudvar külterületén személygépkocsi és motor ütközött – értesültünk a mentőktől. A szerda délutáni balesetben egy személy súlyosan, egy könnyebben megsérült.

  • „Cigány fog cigányt tiporni”
  • 5 éves kislányt erőszakoltak meg
  • Hágjunk fel a vonatra, ha tudunk!
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!